«1+1 медіа»  відкрила низку регіональних медіашкіл

«1+1 медіа» відкрила низку регіональних медіашкіл

20 Вересня 2019
1088
20 Вересня 2019
12:59

«1+1 медіа» відкрила низку регіональних медіашкіл

1088
Освітній проєкт «1+1 медіа» – Вища школа Media & Production – за останній рік запустив регіональні медіашколи в Чернівцях, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові.
«1+1 медіа»  відкрила низку регіональних медіашкіл
«1+1 медіа»  відкрила низку регіональних медіашкіл

Про це повідомляє пресслужба «1+1».

Вищій школі Media & Production 20 вересня виповнилося шість років.  

«За цей час Вища школа запустила 44 освітні курси, випустила більш ніж 1800 студентів, а до дистанційних онлайн-форм навчання долучились близько 12000 учасників. Понад 50 лекторів Вищої школи проводили не лише навчання за медіанапрямками, тим самим задовольняючи кадровий голод на ринку праці, а й організовували курси для дітей та бізнесу», – йдеться в повідомленні.

Крім того, освітній проєкт оновив формат дитячої медіашколи, змінивши класичні плани навчання та ввівши окремі виїзні дитячі заходи.

Нагадаємо,  відкрита у 2013 році школа Media&Production – проект «1+1 медіа», що пропонує отримати професійну системну освіту. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. Весною 2018 року Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1088
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду