Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу

Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу

12 Вересня 2019
2557
12 Вересня 2019
12:47

Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу

2557
Оксана Панасівська очолила телевізійний департамент Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).
Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу
Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу

Цю інформацію вона підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

Раніше Оксана Панасівська очолювала Ukrainian media E–School, яка є спільним проектом  НАМу та Deutsche Welle Aкademie. Після 5 років роботи в проекті, вирішила зосередитися на телерадіовиробництві. Новим директором UMESchool став Юрій Білокур.

«Як директорка медіашколи UMES я паралельно координувала телерадіовиробництво в НАМі. Ми створили три сезони резонансного токшоу про переселенців "Полілог", декілька років знімаємо телеверсію конкурсу професійної журналістики "Честь професії",  продукуємо документальні відео та ролики соціальної реклами тощо. Також в межах продакшну в НАМ ми навчаємо регіональних телерадіожурналістів робити телемости про реформи та програми завдяки "Лабораторії форматів",  яку ми теж придумали», - розказала вона.

За її словами, члени НАМ, зокрема регіональні, потребують нового та сучасного теле- і радіопродукту: «А соціально значущі теми сьогодні найнагальніші для суспільства й вони потребують свого висвітлення не лише в форматі токшоу або інтервю з народними депутатами».

Тому Оксана Панасівська створюватиме повноцінний телерадіопродакшн у НАМі і незабаром обіцяє оголосити пітчинги. Про подробиці повідомлятиметься згодом.

Нагадаємо, Оксана Панасівська очолила Ukrainian media E –School у 2014 році. Розробкою концепції школи займались експерти галузі з України спільно з німецькими колегами з Deutsche Welle Akademie. Ukrainian Media E-School побудована за зразком німецької школи і діятиме за принципом blended learning - змішане навчання, 15-20% часу складатиме аудиторне навчання, а 80% - дистанційне.

 

Фото взяте зі сторінки Оксани Панасівської у «Фейсбуці»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду