До 5 лютого – прийом заявок на отримання стипендії Ukrainian Media E-School від НАМ і Deutsche Welle Aкademie

21 Січня 2015
6555

До 5 лютого – прийом заявок на отримання стипендії Ukrainian Media E-School від НАМ і Deutsche Welle Aкademie

6555
До 5 лютого – прийом заявок на отримання стипендії Ukrainian Media E-School від НАМ і Deutsche Welle Aкademie

Розпочато  прийом заявок  на курс «Мультимедійна журналістика» Ukrainian Media E-School, яка є спільним проектом  Незалежної асоціації телерадіомовників та Deutsche Welle Aкademie.

 

Мультимедійна журналістика -  це інноваційна  навчальна програма, яка забезпечить своїм випускникам здатність ефективно якісно створювати журналістські матеріали для різних  медіа платформ та у власних ЗМІ (блогах, соціальних мережах).

 

Програма складається з 4-х модулів: «Ефективне дослідження», «Мультимедійна, журналістика», «Журналістика даних», «Персональний бренд».

 

Загальна тривалість курсу - 5 місяців.

 

У перший рік роботи Ukrainian Media E-School Deutsche Welle Akademie надає можливість отримати навчання безкоштовно. Учасник сплачує лише проїзд та проживання під час аудиторних сесії в Києві.

 

Окрім повного пакету навчання (відвідування усіх тренінгів, дистанційна фаза та розгорнуті фідбеки від тренерів), усі бажаючі можуть придбати  онлайн пакет Ukrainian Media E-School, до якого входять усі матеріали курсу, а також  доступ до трансляції тренінгів. Вартість онлайн пакету - 1980 гривень.

 

Взяти учать у конкурсі на отримання стипендії можна надіславши заповнену аплікаційну форму до 5 лютого 2015 р. Відбір стипендіатів відбуватиметься на конкурсній основі за результатами анкет. Ті, хто не буде відібраний для отримання безкоштовного навчання, зможе претендувати на отримання місця на курсі з частковою оплатою.

 

Незалежна асоціація телерадіомовників постійно отримує запит від своїх членів на якісні навчальні програми, які б піднімали рівень професійної журналістики. Саме тому вирішила запустити Ukrainian Media E-School на основі досвіду німецької Deutsche Welle Akademie.

 

 «UMES - це ще один наш амбітний проект, спрямований на підвищення кваліфікації фахівців галузі. Наша мета - дати якісну й доступну професійну освіту для журналістів та медіа менеджерів незалежно від місця їх роботи й проживання, саме тому ми обрали новий для України формат - змішаного навчання, де всього близько 20% навчання потребуватимуть присутності в аудиторії, решта ж відбуватиметься дистанційно. Такий формат - оптимальний для медіа фахівців, які працюють у регіонах і не завжди можуть приїхати у Київ на навчання», - наголошує виконавчий директор НАМу Катерина М'ясникова.

 

Нагадаємо, розробкою концепції школи займались провідні експерти галузі з України спільно з німецькими колегами з Deutsche Welle Akademie. Ukrainian Media E-School буде побудована за зразком німецької школи і діятиме за принципом blended learning - змішане навчання, 15-20% часу складатиме аудиторне навчання, а 80% - дистанційне. Навчальна програма передбачає чотири модулі, перед кожним з них проводитиметься дводенний семінар, після нього упродовж семи тижнів учасники програми матимуть інтенсивний курс з практичними завданнями, онлайн-лекціями, вебінарами, контрольними роботами. Навчання курсу медіа-менеджмент розпочнеться у серпні.

 

Після завершення курсу учасники отримують сертифікат Школи за підписом організаторів з НАМу та Deutsche Welle Akademie.

 

Контактна особа: Євгенія Зимовець, тел. + 380 44 289 25 99 e-mail: i.zymovets@nam.com.ua

 

Завантажити аплікаційну форму можна за посиланням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6555
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду