detector.media
12.09.2019 12:47
Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу
Оксана Панасівська керуватиме телепродакшеном НАМу
Оксана Панасівська очолила телевізійний департамент Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).

Цю інформацію вона підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

Раніше Оксана Панасівська очолювала Ukrainian media E–School, яка є спільним проектом  НАМу та Deutsche Welle Aкademie. Після 5 років роботи в проекті, вирішила зосередитися на телерадіовиробництві. Новим директором UMESchool став Юрій Білокур.

«Як директорка медіашколи UMES я паралельно координувала телерадіовиробництво в НАМі. Ми створили три сезони резонансного токшоу про переселенців "Полілог", декілька років знімаємо телеверсію конкурсу професійної журналістики "Честь професії",  продукуємо документальні відео та ролики соціальної реклами тощо. Також в межах продакшну в НАМ ми навчаємо регіональних телерадіожурналістів робити телемости про реформи та програми завдяки "Лабораторії форматів",  яку ми теж придумали», - розказала вона.

За її словами, члени НАМ, зокрема регіональні, потребують нового та сучасного теле- і радіопродукту: «А соціально значущі теми сьогодні найнагальніші для суспільства й вони потребують свого висвітлення не лише в форматі токшоу або інтервю з народними депутатами».

Тому Оксана Панасівська створюватиме повноцінний телерадіопродакшн у НАМі і незабаром обіцяє оголосити пітчинги. Про подробиці повідомлятиметься згодом.

Нагадаємо, Оксана Панасівська очолила Ukrainian media E –School у 2014 році. Розробкою концепції школи займались експерти галузі з України спільно з німецькими колегами з Deutsche Welle Akademie. Ukrainian Media E-School побудована за зразком німецької школи і діятиме за принципом blended learning - змішане навчання, 15-20% часу складатиме аудиторне навчання, а 80% - дистанційне.

 

Фото взяте зі сторінки Оксани Панасівської у «Фейсбуці»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY