На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого

На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого

19 Серпня 2019
8218
19 Серпня 2019
16:00

На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого

8218
Олександр Преподобний став новим ведучим програми «Наш день» на телеканалі «Наш/Максі-ТВ».
На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого
На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого

Про це 19 серпня повідомляє пресслужба каналу.

Олександр Преподобний раніше працював керівником відділу соціальних розслідувань у проєкті «Гроші» на телеканалі «1+1», ведучим проєкту «Джедаї» на «2+2» та програми «Агенти Впливу» на каналі НТН. Він народився в Києві 21 липня 1988 року. Закінчив факультет «Фінанси» Київського національного економічного університету.

Крім того, 20 серпня о 17:45 пройде онлайн-зустріч з ведучими каналу «Наш» на YouTube-каналі. На запитання глядачів у прямому ефірі відповідатимуть: Тарас Чечко, Саша Сенько, Ярослава Маслова і Олександр Преподобний.  

Як писав ДМ, 3 липня стало відомо, що Олександра Сенько стала новою ведучою програми «Наш день» на телеканалі «Наш/Максі-ТВ».

Нагадаємо, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

6 грудня 2018 Нацрада оголосила попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

Фото: Наш

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8218
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду