detector.media
19.08.2019 16:00
На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого
На каналі «Наш/Максі-ТВ» представили нового ведучого
Олександр Преподобний став новим ведучим програми «Наш день» на телеканалі «Наш/Максі-ТВ».

Про це 19 серпня повідомляє пресслужба каналу.

Олександр Преподобний раніше працював керівником відділу соціальних розслідувань у проєкті «Гроші» на телеканалі «1+1», ведучим проєкту «Джедаї» на «2+2» та програми «Агенти Впливу» на каналі НТН. Він народився в Києві 21 липня 1988 року. Закінчив факультет «Фінанси» Київського національного економічного університету.

Крім того, 20 серпня о 17:45 пройде онлайн-зустріч з ведучими каналу «Наш» на YouTube-каналі. На запитання глядачів у прямому ефірі відповідатимуть: Тарас Чечко, Саша Сенько, Ярослава Маслова і Олександр Преподобний.  

Як писав ДМ, 3 липня стало відомо, що Олександра Сенько стала новою ведучою програми «Наш день» на телеканалі «Наш/Максі-ТВ».

Нагадаємо, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

6 грудня 2018 Нацрада оголосила попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

Фото: Наш

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY