Видання Unit Citizen закривається

Видання Unit Citizen закривається

7 Серпня 2019
2454
7 Серпня 2019
14:20

Видання Unit Citizen закривається

2454
Інтернет-видання про інновації, IT-бізнес, підприємництво, урбаністику та інші креативні індустрії Unit Citizen закривається. З вересня сайт порталу перестане оновлюватися.
Видання Unit Citizen закривається
Видання Unit Citizen закривається

Про це 7 серпня повідомив головний редактор видання Роман Судольський на своїй сторінці в Facebook.

Він також зазначив, що звільняється зі своєї посади.

«На кожній роботі я затримуюся приблизно на два роки. Якраз два роки тому вирішив повертатися до Києва з Мінська, щоб приєднатися до команди Unit.City. А тепер, щоб не порушувати традицію, йду. Мій відхід пов'язаний з тим, що ми закриваємо проєкт Unit Citizen. З вересня сайт нашого медіа перестане оновлюватися. Спочатку перед проєктом стояло кілька цілей. Одних ми вже домоглися, а з приводу інших – зрозуміли, що вже не доб'ємося. Тому вирішили зупинити проєкт», – розповів пан Судольський.

Він проінформував, що за час роботи видання випустило понад 300 лонгрідов про інновації.

Роман Судольський сказав, що про подальші плани повідомить окремо.

«По-перше, хочу тепер уже офіційно будувати кар'єру у Digital nomad, що не прив'язує до офісу і географії взагалі. По-друге, очевидно, доведеться розкарячитися і займатися декількома проєктами одночасно, тому що хочеться і щось своє робити, і гроші заробляти. По-третє, всі розклади може змінити пропозиція, від якої неможливо відмовитися», – додав він.

Нагадаємо, Роман Судольський у минулому працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», журналі «Forbes. Украина». З 2014 року був головним редактором AIN.ua. 19 червня 2015 року Роман Судольський залишив посаду головного редактора інтернет-видання про IT-ринок AIN.ua. 

З початку 2019 року онлайн-видання К750 було перейменовано на Unit Citizen. Онлайн-видання К750 було засновано наприкінці 2017 року як один із проектів київського інноваційного парку Unit city. Парк Unit city засновано фондом бізнесмена Василя Хмельницького K.Fund.

Василь Хмельницький також фінансував онлайн-видання про підприємство та ділову літературу K.Fund Media, яке припинило роботу 1 листопада 2018 року. 

Фото: Роман Судольський / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2454
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду