detector.media
07.08.2019 14:20
Видання Unit Citizen закривається
Видання Unit Citizen закривається
Інтернет-видання про інновації, IT-бізнес, підприємництво, урбаністику та інші креативні індустрії Unit Citizen закривається. З вересня сайт порталу перестане оновлюватися.

Про це 7 серпня повідомив головний редактор видання Роман Судольський на своїй сторінці в Facebook.

Він також зазначив, що звільняється зі своєї посади.

«На кожній роботі я затримуюся приблизно на два роки. Якраз два роки тому вирішив повертатися до Києва з Мінська, щоб приєднатися до команди Unit.City. А тепер, щоб не порушувати традицію, йду. Мій відхід пов'язаний з тим, що ми закриваємо проєкт Unit Citizen. З вересня сайт нашого медіа перестане оновлюватися. Спочатку перед проєктом стояло кілька цілей. Одних ми вже домоглися, а з приводу інших – зрозуміли, що вже не доб'ємося. Тому вирішили зупинити проєкт», – розповів пан Судольський.

Він проінформував, що за час роботи видання випустило понад 300 лонгрідов про інновації.

Роман Судольський сказав, що про подальші плани повідомить окремо.

«По-перше, хочу тепер уже офіційно будувати кар'єру у Digital nomad, що не прив'язує до офісу і географії взагалі. По-друге, очевидно, доведеться розкарячитися і займатися декількома проєктами одночасно, тому що хочеться і щось своє робити, і гроші заробляти. По-третє, всі розклади може змінити пропозиція, від якої неможливо відмовитися», – додав він.

Нагадаємо, Роман Судольський у минулому працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», журналі «Forbes. Украина». З 2014 року був головним редактором AIN.ua. 19 червня 2015 року Роман Судольський залишив посаду головного редактора інтернет-видання про IT-ринок AIN.ua. 

З початку 2019 року онлайн-видання К750 було перейменовано на Unit Citizen. Онлайн-видання К750 було засновано наприкінці 2017 року як один із проектів київського інноваційного парку Unit city. Парк Unit city засновано фондом бізнесмена Василя Хмельницького K.Fund.

Василь Хмельницький також фінансував онлайн-видання про підприємство та ділову літературу K.Fund Media, яке припинило роботу 1 листопада 2018 року. 

Фото: Роман Судольський / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY