Роман Судольський залишив посаду головреда AIN

Роман Судольський залишив посаду головреда AIN

22 Червня 2015
1751

Роман Судольський залишив посаду головреда AIN

1751
Роман Судольський залишив посаду головреда AIN
Роман Судольський залишив посаду головреда AIN

19 червня Роман Судольський залишив посаду головного редактора інтернет-видання про IT-ринок AIN.ua. Про це він повідомив у Facebook, підтвердивши інформацію в коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами, він переїздить працювати «в ближнє зарубіжжя». «Як і тут, буду головним редактором сайту, але поки не хочу розкривати деталі, оскільки ще не отримав дозволу на роботу в іншій країні», - повідомив пан Судольський.

 

Пояснюючи причини свого звільнення, він сказав, що їх декілька: «Отримав дуже принадну пропозицію, в усіх сенсах принадну. Ну й відчув, що почав приносити на поточній роботі менше користі. Зажурився. Думаю, вплинула політико-економічна ситуація в країні, яка негативно відобразилася в тому числі на IT-ринку, про який ми пишемо, та на медіабізнесі, яким ми є. Наше видання росте гарними темпами, розвивається, таких є ще кілька, але в цілому український медіаринок переживає не найкращі часи. А зажурений головред може принести більше шкоди, ніж користі:)».

 

«Хоча я вірю, що з часом у країні та на медіа ринку все налагодиться. AIN у будь-якому разі буде успішним. У проекту є дуже прогресивний керівник (Артур Оруджалієв) і сильна команда. Зараз увіллється свіжа кров - і буде рости ще швидше», - додав він.

 

Нагадаємо, Роман Судольський у минулому працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», журналі «Forbes. Украина». З 2014 року був головним редактором AIN.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1751
Читайте також
07.08.2019 14:20
«Детектор медіа»
2 448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду