detector.media
09.07.2019 17:02
Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні
Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні
Setanta Sports виходить на український ринок і запускає новий спортивний канал.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Setanta Sports розпочне мовлення 1 серпня 2019 року. Нагадаємо, компанія отримала ексклюзивні права на показ англійської Прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Канал транслюватиме понад 230 матчів турніру. А також покаже Кубок Англії, Шотландську Прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської Футбольної ліги, Кубок Англійської Футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Крім того, в ефірі будуть щотижневі огляди туру, прев'ю туру та журнали Прем'єр-ліги.

Setanta Sports розпочне прямі трансляції відкриттям англійського футбольного сезону – поєдинком за Суперкубок Англії – «Ліверпуль» - «Манчестер Сіті». Сезон Прем'єр-ліги стартує 9 серпня.

Setanta Sports також стане ексклюзивним транслятором Шотландської Прем'єр-ліги та покаже топ клуби з Глазго, «Селтік» та «Рейнджерс». «Формулу 1» Setanta Sports покаже, починаючи з Гран Прі Угорщини.

«Ми раді вийти на український ринок із новим каналом компанії Setanta Sports. Компанія Setanta вкладає значні інвестиції, щоб надати можливість любителям спорту в Україні побачити найкращі спортивні змагання з усього світу», - зазначив Двайр Макколі, генеральний директор Setanta Sports. - Глядачі зможуть щотижня слідкувати за досягненнями українців Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка та Мар'яна Шведа, так само, як і за зірками світового футболу Мо Салахом, Гаррі Кейном, Маркусом Рашфордом, Серхіо Аґуеро та Вірджілом ван Дейком».

За його словами, надалі канал планує збільшити кількість футбольних трансляцій.

Нагадаємо, Setanta Sports – це міжнародна спортивна телекомпанія, яка розташована в Дубліні, Ірландія. Setanta Sports була створена в 1990 році для показу ірландських спортивних подій. Протягом майже 30 років компанія запустила канали у Великобританії, Ірландії, Північній Америці, Африці, Австралії, Євразії та Азії.

Інтерв’ю з  представницею Setanta Sports в Україні Марією Лисенко читайте на «Детекторі медіа» завтра.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY