Андрій Юхименко з колегами запустив ділове інтернет-видання The Page

Андрій Юхименко з колегами запустив ділове інтернет-видання The Page

27 Травня 2019
3100
27 Травня 2019
10:46

Андрій Юхименко з колегами запустив ділове інтернет-видання The Page

3100
27 травня розпочало роботу ділове інтернет-видання The Page, яке запустили журналісти, які працювали в різних ділових виданнях. Головний редактор проекту – Андрій Юхименко, його заступник – Олег Гавриш.
Андрій Юхименко з колегами запустив ділове інтернет-видання The Page
Андрій Юхименко з колегами запустив ділове інтернет-видання The Page

Про це «Детектору медіа» повідомила редакція The Page.

Нове видання працює на домені www.thepage.com.ua і має реєстрацію засобу масової інформації в Міністерстві юстиції. Власниками видання є журналісти The Page, повідомляє редакція.

Ресурс запустили журналісти, які працювали в різних ділових виданнях. Головний редактор The Page Андрій Юхименко до 2014 року був першим заступником і керівником «Ділового блоку» газети «КоммерсантЪ-Украина». Заступник головного редактора Олег Гавриш працював спеціальним кореспондентом цієї газети, а до цього в газеті «Ведомости». Андрій Юхименко та Олег Гавриш створюють економічний телевізійний тижневик «Перша шпальта» і програму про аграрний бізнес «Перший на селі» на каналі «UA: Перший», також раніше вони керували сайтом «НВ Бизнес» і створювали ділову радіопрограму «Гроші вперед» на «Радіо НВ».

Редактором розділу Style у The Page стала Яна Панюшкіна, автор публікацій у виданнях: «КоммерсантЪ», Vogue, Forbes та інших. Репортажі та статті на соціально важливі і злободенні теми для The Page писатиме Маша Цуканова. Раніше вона була головним редактором українських Vogue та «КоммерсантЪ» Weekend.

 «Ми повідомлятимемо ділову та економічну інформацію читачам, які звикли жити у світі швидкого інтернету та соціальних мереж. Ви також знайдете матеріали, необхідні для успішного та щасливого життя людей, що хочуть розуміти, як економіка впливає на кожного з нас», – прокоментував головний редактор The Page Андрій Юхименко.

Найближчим часом читайте на «Детекторі медіа» бліц-інтерв’ю з Андрієм Юхименком про новий проект.

Нагадаємо, 22 грудня 2018 року стало відомо, що з бізнес-блоку видання «Новое время» пішла вся команда журналістів на чолі з Андрієм Юхименком. Головний редактор видання Віталій Сич повідомив «Детектору медіа», що це спільне рішення роботодавця та працівників, пов'язане із залученістю журналістів до сторонніх проектів. Екс-заступник редактора «НВ Бизнес» Олег Гавриш сказав, що журналістів ніхто не звільняв, команда вирішила зосередитися на своїх проектах.

Раніше в інтернеті з’явилася публікація, в якій редакцію «НВ Бизнес» звинувачували в розміщенні замовних матеріалів – так званої «джинси». Як стверджувалося в публікації, нібито саме через це було звільнено всю редакцію.

Екс редактор «НВ Бизнес» Андрій Юхименко, коментуючи публікації проти екс-журналістів «Нового времени» і самого видання, висловив думку, що за ними стоять ті, «кому не подобається «Новое время» або хтось із нас».

Засновник і генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital (інвестор видання «Новое время») Томаш Фіала спростував розповсюджену в інтернеті інформацію, що він нібито особисто звільнив журналістів «НВ Бизнес» через «джинсу». Він також назвав фейковою новиною «відкритий лист» «журналістів проти джинси».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3100
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду