В Україні відкрили нове медіа про мистецтво

В Україні відкрили нове медіа про мистецтво

11 Червня 2019
2705
11 Червня 2019
11:18

В Україні відкрили нове медіа про мистецтво

2705
В Україні відкрили нове профільне медіа SupportYourArt, яке спрямоване на розвиток сучасного українського мистецтва.
В Україні відкрили нове медіа про мистецтво
В Україні відкрили нове медіа про мистецтво

Про це повідомила головна редакторка Настя Калита.

За її словами, SupportYourArt складається з інтерв’ю, коротких розмов про головне, критичних колонок інфлюенсерів у світі мистецтва, рубрики «Рідний край» про музеї  та історій від авторів видання.

«Проєкт, спрямований на розвиток сучасного українського мистецтва: щоденні новини, матеріали, репортажі та історії, а також перше живе та оперативне профільне видання України, яке підтримує усіх художників. Ми пишемо для всіх, хто цікавиться мистецтвом. У проекті SupportYourArt не існує заборонених тем чи художників, а думка редакції завжди незалежна, адже ми пишемо про те, у що віримо самі. Ми розповідаємо найрізноманітнішими способами про мистецтво та його історію», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 травня розпочало роботу ділове інтернет-видання The Page, яке запустили журналісти, які працювали в різних ділових виданнях. Головний редактор проекту – Андрій Юхименко, його заступник – Олег Гавриш.

Фото: Настя Калита

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2705
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду