The Page відкрило низку вакансій

The Page відкрило низку вакансій

16 Квітня 2021
2052

The Page відкрило низку вакансій

2052
Юхименко розповів, що The Page нині розширюється, тому шукає нових працівників.
The Page відкрило низку вакансій
The Page відкрило низку вакансій

Ділове інтернет-видання The Page шукає оглядача (політика та економіка), редактора випуску, редактора стрічки та літредактора. Про це 16 квітня повідомив головний редактор видання Андрій Юхименко.

Він розповів, що The Page нині розширюється, тому шукає нових працівників.

Оглядач (політика):

Що треба робити: Регулярно створювати статті на політичну тематику із акцентом на економічні аспекти. Підтримувати контакти з ньюзмейкерами. Створювати ексклюзивні новинні матеріали. Бути представником редакції у органах державної влади та серед політичних сил.

Що очікується: відмінне володіння українською та російською, бажано англійською; вміння знаходити цікаві теми; написання щонайменше 8-ми аналітичних матеріалів або інтерв'ю в місяць; написання не менше 10 коротких ексклюзивних новин у місяць; спілкування за читачами у соціальних мерехах.

Умови роботи: робота у новому амбіційному проєкті; регулярна заробітна плата; можливість професійного росту; навчання під час роботи; повна зайнятість; можливість віддаленої роботи.

Редактор випуску:

Що треба робити? Керувати колективом авторів, які пишуть новини, та роз’яснювальні тексти. Вибирати теми, ставити завдання та контролювати їх виконання. Редагувати авторські матеріали, в тому числі від позаштатних дописувачів.

Що очікується: відмінне володіння писемними українською та російською; вміння знаходити цікаві теми; вміння організувати роботу новинної стрічки; навички редагування; робота з позаштатними дописувачами (колонки).

Умови роботи: робота у новому амбіційному проєкті; регулярна заробітна плата; можливість професійного росту; навчання під час роботи; повна зайнятість; можливість віддаленої роботи.

Редактор стрічки новин:

Що треба робити? Створювати  короткі новини, а також статі на підставі відкритих даних та ексклюзивних коментарів. Публікувати їх у відповідності до стандартів редакції та пошукової оптимізації (SEO).

Що очікується: відмінне володіння писемною українською та російською; вміння швидко знаходити інформацію в інтернеті та соціальних мережах; вміння швидко створювати інформаційні повідомлення; вміння оптимізувати текст під пошукові запити; вміння писати роз’яснювальні тексти на задану тему.

Умови роботи: робота у новому амбіційному проєкті; регулярна заробітна плата; можливість професійного росту; навчання під час роботи; повна зайнятість.

Літературний редактор/корректор:

Що треба робити? Вичитувати матеріали журналістів українською та/або російською. Перекладати тексти з української на російську та навпаки. Покращувати тексти з літературної точки зору.

Що очікується; відмінне володіння українською та російською; повна зайнятість; вміння комунікувати з авторами; вміння організувати роботу новинної стрічки; навички редагування.

Умови роботи: робота у новому амбіційному проєкті; регулярна заробітна плата; можливість професійного росту; навчання під час роботи; повна зайнятість; віддалена робота.

Резюме необхідно надсилати на сторінку The Page у Facebook або на адресу ayukhymenko@thepage.ua та вказати в темі листа «Резюме».

Фото: Андрій Юхименко / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2052
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду