Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі

Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі

6 Травня 2019
3735
6 Травня 2019
14:43

Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі

3735
Бізнес-партнер Володимира Зеленського в групі компаній «Квартал» Сергій Шефір запевняє, що новообраний президент України Володимир Зеленський вийшов з бізнесу. Водночас він не пам’ятає, кому саме пан Зеленський віддав свою частку в бізнесі – йому чи його братові Борису Шефіру.
Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі
Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі

Про це він повідомив в інтерв’ю «theБабелю».

«Він (Зеленський. - ДМ) вийшов (з бізнесу. - ДМ). Може там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису (ШефіруДМ), я не пам'ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо»,– заявив Сергій Шефір.

За його словами, через п’ять років Володимир Зеленський отримає назад свою частку в бізнесі.

«Він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку по завершенню п'яти років», – зазначив пан Шефір.

Він також повідомив, що до 2014 року бізнес, пов'язаний з Росією, приносив найбільше доходів «Кварталу», але зараз – це телебачення: «1+1», «Україна», Новий канал.

На думку пана Шефіра, окрім телеканалу «1+1», «Квартал» «у певному вигляді готові прийняти» «Україна», ICTV, «Новий канал» та, ймовірно, «Інтер».

Нагадаємо, 24 січня керівник «Студії Квартал-95» та тоді ще потенційний кандидат у Президенти України Володимир Зеленський повідомив, що виходить зі складу акціонерів кіпрської компанії Green Family LTD. Згідно з документом, Зеленський є власником 300 акцій компанії, яка зареєстрована на Кіпрі.

За даними розслідування програми «Схеми», Green Family LTD – співзасновниця українського ТОВ «Квартал 95», а також російських компаній «Вайсберг Пикчерс», «Платинумфильм» та «Грин Филмс». Кінцевими бенефіціарами кіпрської компанії вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефіри і соратник олігарха Ігоря Коломойського — Тімур Міндіч.

18 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що виходить з бізнесу в «Студії Квартал 95».

Фото: theБабель

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3735
Читайте також
03.05.2019 14:35
Олена Матусова, «Радіо Свобода»
1 037
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Народ
1787 дн. тому
Шо то з моєю пам"тю сталося все пам"таю а оце ні.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду