detector.media
06.05.2019 14:43
Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі
Шефір не пам’ятає, кому Зеленський віддав свою частку в бізнесі
Бізнес-партнер Володимира Зеленського в групі компаній «Квартал» Сергій Шефір запевняє, що новообраний президент України Володимир Зеленський вийшов з бізнесу. Водночас він не пам’ятає, кому саме пан Зеленський віддав свою частку в бізнесі – йому чи його братові Борису Шефіру.

Про це він повідомив в інтерв’ю «theБабелю».

«Він (Зеленський. - ДМ) вийшов (з бізнесу. - ДМ). Може там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису (ШефіруДМ), я не пам'ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо»,– заявив Сергій Шефір.

За його словами, через п’ять років Володимир Зеленський отримає назад свою частку в бізнесі.

«Він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку по завершенню п'яти років», – зазначив пан Шефір.

Він також повідомив, що до 2014 року бізнес, пов'язаний з Росією, приносив найбільше доходів «Кварталу», але зараз – це телебачення: «1+1», «Україна», Новий канал.

На думку пана Шефіра, окрім телеканалу «1+1», «Квартал» «у певному вигляді готові прийняти» «Україна», ICTV, «Новий канал» та, ймовірно, «Інтер».

Нагадаємо, 24 січня керівник «Студії Квартал-95» та тоді ще потенційний кандидат у Президенти України Володимир Зеленський повідомив, що виходить зі складу акціонерів кіпрської компанії Green Family LTD. Згідно з документом, Зеленський є власником 300 акцій компанії, яка зареєстрована на Кіпрі.

За даними розслідування програми «Схеми», Green Family LTD – співзасновниця українського ТОВ «Квартал 95», а також російських компаній «Вайсберг Пикчерс», «Платинумфильм» та «Грин Филмс». Кінцевими бенефіціарами кіпрської компанії вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефіри і соратник олігарха Ігоря Коломойського — Тімур Міндіч.

18 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що виходить з бізнесу в «Студії Квартал 95».

Фото: theБабель

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY