Шефір про роль Богдана в кампанії Зеленського: Він – підказувач

Шефір про роль Богдана в кампанії Зеленського: Він – підказувач

6 Травня 2019
1677

Шефір про роль Богдана в кампанії Зеленського: Він – підказувач

1677
Юрист олігарха Ігоря Коломойського, головний юридичний радник кампанії Володимира Зеленського – Андрій Богдан пояснював тодішньому кандидату в президенту певні нюанси кампанії. Він був «підказувачем».
Шефір про роль Богдана в кампанії Зеленського: Він – підказувач
Шефір про роль Богдана в кампанії Зеленського: Він – підказувач

Про це повідомив бізнес-партнер Володимира Зеленського в групі компаній «Квартал» Сергій Шефір в інтерв’ю «theБабелю».

«Точно не суфлер (про пана Богдан, – ДМ), тому що Вова сам говорить. Може, підказувач. Він пояснював, що ось це про нас не просто так сказали — швидше за все, переслідували таку мету. Це людина, яка знає, які документи куди потрібно подати і чого не варто робити, щоб не підставитися. Радник? Інтерпретатор? Не знаю, я не знаюся на визначеннях. Словом, ми увійшли [в кампанію] зв'язкою, і він був у цій зв'язці», – заявив він.

За його словами, Андрій Богдан дуже допоміг кампанії.

«Моя думка: якщо його призначать главою АП, то всі одразу невиправдано накинуться», – додав пан Шефір.

Крім того, він пояснив, як Андрій Богдан опинився в команді Володимира Зеленського.

«Коли ми більш ніж рік тому почали замислюватися про якусь політичну кар'єру, до нас багато людей приходили, які після першого або другого сезону "Слуги народу" говорили, що Вова повинен піти [у політику]. І він [Богдан] теж прийшов. Але не просто так, а відразу з соціологією і сказав: "Ось дивись, ти вже на шостому місці". З того часу багато разів приходив: "Дивись, ти вже на п'ятому з половиною". Він — креатив з юридичною платформою і чудовим почуттям гумору. Він сильний, вміє продавлювати якісь питання, наполягати. Нам це було дуже корисно. Я вважаю, що він зробив тут велику роботу», – зазначив бізнес-партнер пана Зеленського.

Нагадаємо, журналісти «Схем» повідомляли, що протягом двох останніх років Володимир Зеленський щонайменше одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після переїзду олігарха в Ізраїль влітку 2018-го Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва. За їх даними, у кожній другій поїздці Зеленського супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента

Кандидат в президенти Володимир Зеленський прокоментував розслідування журналістів програми «Схеми: корупція в деталях» наголосивши, що не літав у зазначені міста в політичний період.

Фото: theБабель

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1677
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
comment
1821 дн. тому
Голосуй, не голосуй... От выборов к выборам повторяется одна и та же ситуация. Люди приходят на избирательный участок, голосуют. И считают, что на этом их миссия закончена. Дальше просто ждут улучшения своей жизни. Они раньше видели или слышали, что в других странах люди голосовали, и жизнь после этого становилась лучше. Это культ Карго. Пришли, сунули бюллетени. В следующий раз опять пришли, сунули бюллетени. Чтобы изменить страну, нужны ежедневые усилия, год за годом. А не только голосование на выборах. Нужно бороться не за личности или партии, а за реализацию программных принципов. Это все должны понять, иначе всё будет по старому, на десятилетия.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду