Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію

Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію

11 Квітня 2019
4682
11 Квітня 2019
13:16

Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію

4682
Миколаївський канал «Так TV» отримав ліцензію на супутникове мовлення.
Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію
Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію

Таке рішення Національна рада з питань телебачення та радіомовлення прийняла на своєму засіданні 11 квітня.

Ліцензію канал отримав на ТОВ «Так ТВ центр+», засновником та кінцевим бенефіціаром є Гліб Головченко. Голову Нацради Юрія Артеменка цікавило, чому канал отримував ліцензію на супутник саме на цю юридичну особу, тоді як інші ліцензії (і, зокрема, цифрова) оформлені на  ТОВ «Коледж преси та телебачення».

Гліб Головченко пояснив це тим, що не всі засновники ТОВ «Коледж преси та телебачення» готові сплачувати за супутникову ліцензію. У цій юридичній особі пан Головченко власник частки 80%.

«У нас є угода на виробництво спільного контенту між «Коледжем преси та телебачення», - додав він. Права використання лого каналу оформлене на Гліба Головченка.

Пан Головченко запевнив, що  концепція мовлення каналу не зміниться: «Ми проти насильства, безпринципності, продажності української журналістики. Ми робимо телебачення добра».

Також Юрій Артеменко порадив засновникам каналу концентруватись не лише на темі медіаграмотності, а й на більш широкій тематиці освітнього каналу.

Нагадаємо, телеканал «Так-TV»  мовить у ефірі з 2005 року. У 2001 канал отримав цифрову ліцензію на мовлення у мультиплексі «Зеонбуду» МХ-5.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4682
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду