detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
11.04.2019 13:16
Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію
Миколаївський канал «Так TV» отримав супутникову ліцензію
Миколаївський канал «Так TV» отримав ліцензію на супутникове мовлення.

Таке рішення Національна рада з питань телебачення та радіомовлення прийняла на своєму засіданні 11 квітня.

Ліцензію канал отримав на ТОВ «Так ТВ центр+», засновником та кінцевим бенефіціаром є Гліб Головченко. Голову Нацради Юрія Артеменка цікавило, чому канал отримував ліцензію на супутник саме на цю юридичну особу, тоді як інші ліцензії (і, зокрема, цифрова) оформлені на  ТОВ «Коледж преси та телебачення».

Гліб Головченко пояснив це тим, що не всі засновники ТОВ «Коледж преси та телебачення» готові сплачувати за супутникову ліцензію. У цій юридичній особі пан Головченко власник частки 80%.

«У нас є угода на виробництво спільного контенту між «Коледжем преси та телебачення», - додав він. Права використання лого каналу оформлене на Гліба Головченка.

Пан Головченко запевнив, що  концепція мовлення каналу не зміниться: «Ми проти насильства, безпринципності, продажності української журналістики. Ми робимо телебачення добра».

Також Юрій Артеменко порадив засновникам каналу концентруватись не лише на темі медіаграмотності, а й на більш широкій тематиці освітнього каналу.

Нагадаємо, телеканал «Так-TV»  мовить у ефірі з 2005 року. У 2001 канал отримав цифрову ліцензію на мовлення у мультиплексі «Зеонбуду» МХ-5.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY