«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»

«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»

28 Березня 2019
2103
28 Березня 2019
11:11

«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»

2103
Громадська організація «Лабораторія цифрової безпеки» запустила власний сайт із практичними порадами з цифрової безпеки.
«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»
«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»

Про це йдеться в прес-релізі організації.

Сайт «Як» створено для допомоги журналістам, правозахисникам, активістам, які найчастіше стикаються із загрозами в інтернеті.

Ресурс містить детальні покрокові поради з налаштування комп’ютерів, мобільних пристроїв та сервісів: Windows, MacOS, Android, iOS, Telegram, Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp. «Як» допоможе налаштувати двофакторну аутентифікацію, сповіщення про вхід, відновити обліковий запис, а також розкаже про фішинг, додатки, шифрування, антивірус, закриті сесії, секретні чати та інше, – йдеться в релізі.

«Одні з найчастіших питань, які ми в “Лабораторії цифрової безпеки” отримували, стосувались саме налаштувань того чи іншого сервісу чи пристрою. Ось чому вирішили створити цей сайт», – пояснив експерт «Лабораторії цифрової безпеки», редактор сайту «Як»  Антон Кушнір.

На сайті також є функція, що дозволяє користувачу отримати консультацію спеціалістів громадської організації. Для цього необхідно заповнити форму «Зв’язатися з фахівцями».

Наразі сайт працює в тестовому режимі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2103
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду