detector.media
28.03.2019 11:11
«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»
«Лабораторія цифрової безпеки» запустила сайт «Як»
Громадська організація «Лабораторія цифрової безпеки» запустила власний сайт із практичними порадами з цифрової безпеки.

Про це йдеться в прес-релізі організації.

Сайт «Як» створено для допомоги журналістам, правозахисникам, активістам, які найчастіше стикаються із загрозами в інтернеті.

Ресурс містить детальні покрокові поради з налаштування комп’ютерів, мобільних пристроїв та сервісів: Windows, MacOS, Android, iOS, Telegram, Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp. «Як» допоможе налаштувати двофакторну аутентифікацію, сповіщення про вхід, відновити обліковий запис, а також розкаже про фішинг, додатки, шифрування, антивірус, закриті сесії, секретні чати та інше, – йдеться в релізі.

«Одні з найчастіших питань, які ми в “Лабораторії цифрової безпеки” отримували, стосувались саме налаштувань того чи іншого сервісу чи пристрою. Ось чому вирішили створити цей сайт», – пояснив експерт «Лабораторії цифрової безпеки», редактор сайту «Як»  Антон Кушнір.

На сайті також є функція, що дозволяє користувачу отримати консультацію спеціалістів громадської організації. Для цього необхідно заповнити форму «Зв’язатися з фахівцями».

Наразі сайт працює в тестовому режимі. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY