Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна

Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна

22 Лютого 2019
2768
22 Лютого 2019
16:36

Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна

2768
Директор зі стратегії та цифрового бізнесу групи StarLightMedia Федір Гречанінов залишає медіахолдинг. StarLightMedia створює об'єднаний дивізіон Pay TV & Digital, який очолить Юлія Трибушна, яка з 2016 року обіймає посаду директора сейлз-хаусу StarLight Digital Sales.
Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна
Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна

Як повідомляє прес-служба групи, ці зміни відбуваються в межах проекту «Трансформація».

Генеральний директор StarLightMedia Михайло Царьов наголошує на тому, що  нова структура сприятиме ефективній роботі дивізіону: «У напрямках Pay TV & Digital ми всі ці роки задавали тренди і вели ринок за собою. Ми вибудували нову модель відносин з провайдерами, почали активну боротьбу з піратством, запропонували глядачеві додаткові канали доставки контенту – Youtube, Teleportal. У новій організаційній структурі дивізіон буде ще більш ефективно розвивати ці напрямки в компанії й на ринку в цілому».

Очільниця нового дивізіону Pay TV & Digital Юлія Трибушна з 2016 року обіймає посаду директора сейлз-хаусу StarLight Digital Sales.

Федір Гречанінов, який керував напрямком цифрового бізнесу і стратегії з 2012 року, прийняв рішення продовжити кар'єру за межами групи і завершує співпрацю зі StarLightMedia наприкінці березня 2019 року.

«Детектор медіа» готує інтерв’ю з Федором Гречаніновим та комерційним директором StarLight Digital Миколою Фаєнгольдом про ключові напрямки групи у сфері PayTV та Digital.

Нагадаємо, з 1 січня у медіагрупі StarLightMedia розпочала діяти нова організаційна структура, яка була прийнята в рамках проекту «Трансформація». Проект презентували співробітникам компанії у літку 2018 року, а восени було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які розпочнуть роботу на нових посадах із січня 2019 року. 

Фото надано StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2768
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду