detector.media
22.02.2019 16:36
Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна
Федір Гречанінов залишає StarLightMedia – напрямок очолить Юлія Трибушна
Директор зі стратегії та цифрового бізнесу групи StarLightMedia Федір Гречанінов залишає медіахолдинг. StarLightMedia створює об'єднаний дивізіон Pay TV & Digital, який очолить Юлія Трибушна, яка з 2016 року обіймає посаду директора сейлз-хаусу StarLight Digital Sales.

Як повідомляє прес-служба групи, ці зміни відбуваються в межах проекту «Трансформація».

Генеральний директор StarLightMedia Михайло Царьов наголошує на тому, що  нова структура сприятиме ефективній роботі дивізіону: «У напрямках Pay TV & Digital ми всі ці роки задавали тренди і вели ринок за собою. Ми вибудували нову модель відносин з провайдерами, почали активну боротьбу з піратством, запропонували глядачеві додаткові канали доставки контенту – Youtube, Teleportal. У новій організаційній структурі дивізіон буде ще більш ефективно розвивати ці напрямки в компанії й на ринку в цілому».

Очільниця нового дивізіону Pay TV & Digital Юлія Трибушна з 2016 року обіймає посаду директора сейлз-хаусу StarLight Digital Sales.

Федір Гречанінов, який керував напрямком цифрового бізнесу і стратегії з 2012 року, прийняв рішення продовжити кар'єру за межами групи і завершує співпрацю зі StarLightMedia наприкінці березня 2019 року.

«Детектор медіа» готує інтерв’ю з Федором Гречаніновим та комерційним директором StarLight Digital Миколою Фаєнгольдом про ключові напрямки групи у сфері PayTV та Digital.

Нагадаємо, з 1 січня у медіагрупі StarLightMedia розпочала діяти нова організаційна структура, яка була прийнята в рамках проекту «Трансформація». Проект презентували співробітникам компанії у літку 2018 року, а восени було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які розпочнуть роботу на нових посадах із січня 2019 року. 

Фото надано StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY