Креативним директором Adsapience став Антон Савчук

Креативним директором Adsapience став Антон Савчук

21 Лютого 2019
1383
21 Лютого 2019
10:22

Креативним директором Adsapience став Антон Савчук

1383
Антон Савчук на посаді креативного директора Adsapience займатиметься розвитком креативного продукту компанії, зміцнення позицій команди у креативних послугах та посилення якості внутрішніх процесів
Креативним директором Adsapience став Антон Савчук
Креативним директором Adsapience став Антон Савчук

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Я приєднуюся до команди Adsapience з чіткими завданнями: посилити креативну складову продуктів, запропонувати клієнтам експертизу в ATL і діджиталі, а також налагодити робочі процеси у команді», – прокоментував він.

За повідомленням Adsapience, пан Савчук має досвід у міжнародних креативних агенціях (LOWE, Publicis, TBWA, Ogilvy, DDB). Останні три роки працював над розробкою бренд-стратегій та діджитал-проектів.

«Комбінація креативності та управлінського досвіду Антона з експертизою команди Adsapience в активаціях різного калібру дозволить нам зробити якісний стрибок вперед. Ми раді вітати Антона у нашій команді», – прокоментувала CEO Adsapience Юлія Голота.

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року компанії «ТМА Україна», «Імпакто» і Momentum оголосили про вихід зі складу групи «АДВ» й утворили нову рекламно-комунікаційну структуру Adsapience, яка продовжила займатися побудовою і підтримкою відносин між брендами, їх споживачами і партнерами. 

У березні 2018 року компанія повідомила про нову стратегію розвитку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду