detector.media
21.02.2019 10:22
Креативним директором Adsapience став Антон Савчук
Креативним директором Adsapience став Антон Савчук
Антон Савчук на посаді креативного директора Adsapience займатиметься розвитком креативного продукту компанії, зміцнення позицій команди у креативних послугах та посилення якості внутрішніх процесів

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Я приєднуюся до команди Adsapience з чіткими завданнями: посилити креативну складову продуктів, запропонувати клієнтам експертизу в ATL і діджиталі, а також налагодити робочі процеси у команді», – прокоментував він.

За повідомленням Adsapience, пан Савчук має досвід у міжнародних креативних агенціях (LOWE, Publicis, TBWA, Ogilvy, DDB). Останні три роки працював над розробкою бренд-стратегій та діджитал-проектів.

«Комбінація креативності та управлінського досвіду Антона з експертизою команди Adsapience в активаціях різного калібру дозволить нам зробити якісний стрибок вперед. Ми раді вітати Антона у нашій команді», – прокоментувала CEO Adsapience Юлія Голота.

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року компанії «ТМА Україна», «Імпакто» і Momentum оголосили про вихід зі складу групи «АДВ» й утворили нову рекламно-комунікаційну структуру Adsapience, яка продовжила займатися побудовою і підтримкою відносин між брендами, їх споживачами і партнерами. 

У березні 2018 року компанія повідомила про нову стратегію розвитку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY