Суд зобов’язав «Ланет» відновити трансляцію NewsOne

17 Січня 2019
3249
17 Січня 2019
18:25

Суд зобов’язав «Ланет» відновити трансляцію NewsOne

3249
Господарський суд міста Києва заборонив ТОВ «Мережа Ланет» припиняти прийом сигналу каналу NewsOne (ТОВ «Новини 24 години») та обмежувати доступ абонентів до нього.
Суд зобов’язав «Ланет» відновити трансляцію NewsOne

Про це йдеться в ухвалі від 15 січня, яку поширила прес-служба телеканалу NewsOne. Вона стосується вжиття заходів щодо забезпечення позову телеканалу.

В ухвалі йдеться про відновлення трансляції каналу в містах Київ, Івано-Франківськ, Калуш і селах Угринів, Боднарів (Івано-Франківська область) та Білогородка (Київська область).

Нагадаємо, з 1 січня провайдер «Ланет» припинив ретрансляцію у своїй мережі каналів NewsOne та «Наш»/«Максі TV». Провайдер пояснює вимкнення каналів зі своїх мереж закінченням строку дії договорів на право ретрансляції. Канал  NewsOne звинувачує провайдера у невиконанні умов договору. І 22 грудня 2018 року  подав позов про визнання недійсним розірвання угоди. 27 грудня Господарський суд міста Києва відкрив провадження у справі.

Перше засідання по справі призначено на  28 січня 2019 року.

Генеральний продюсер та ведучий телеканалу NewsОne Василь Голованов 16 січня в ефірі політичного ток-шоу «Український формат» закликав провайдера виконати рішення суду і відновити трансляцію каналу.

«Детектор медіа» звернувся до компанії «Ланет»  та чекає на коментар.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3249
Читайте також
28.02.2019 13:09
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду