detector.media
17.01.2019 18:25
Суд зобов’язав «Ланет» відновити трансляцію NewsOne
Господарський суд міста Києва заборонив ТОВ «Мережа Ланет» припиняти прийом сигналу каналу NewsOne (ТОВ «Новини 24 години») та обмежувати доступ абонентів до нього.

Про це йдеться в ухвалі від 15 січня, яку поширила прес-служба телеканалу NewsOne. Вона стосується вжиття заходів щодо забезпечення позову телеканалу.

В ухвалі йдеться про відновлення трансляції каналу в містах Київ, Івано-Франківськ, Калуш і селах Угринів, Боднарів (Івано-Франківська область) та Білогородка (Київська область).

Нагадаємо, з 1 січня провайдер «Ланет» припинив ретрансляцію у своїй мережі каналів NewsOne та «Наш»/«Максі TV». Провайдер пояснює вимкнення каналів зі своїх мереж закінченням строку дії договорів на право ретрансляції. Канал  NewsOne звинувачує провайдера у невиконанні умов договору. І 22 грудня 2018 року  подав позов про визнання недійсним розірвання угоди. 27 грудня Господарський суд міста Києва відкрив провадження у справі.

Перше засідання по справі призначено на  28 січня 2019 року.

Генеральний продюсер та ведучий телеканалу NewsОne Василь Голованов 16 січня в ефірі політичного ток-шоу «Український формат» закликав провайдера виконати рішення суду і відновити трансляцію каналу.

«Детектор медіа» звернувся до компанії «Ланет»  та чекає на коментар.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY