У «Зеонбуду» змінилися власники

У «Зеонбуду» змінилися власники

18 Квітня 2019
3188
18 Квітня 2019
15:32

У «Зеонбуду» змінилися власники

3188
У цифрового оператора «Зеонбуд» змінилися кінцеві бенефіціари компанії-власника.
У «Зеонбуду» змінилися власники
У «Зеонбуду» змінилися власники

Про це йдеться в інформації про структуру власності за 2018 рік, яку цифровий оператор у березні подав до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та оприлюднив на своєму сайті.

Власником «Зеонбуду» залишається кіпрська компанія «Планбрідж лімітед» (100%). Однак змінилися кінцеві бенефіціари компаній, які володіють цим офшором. Ними стали громадяни Латвії.

«Планбрідж лімітед» належить ще п’ятьом компаніям, чотири з яких зареєстровані на Британських Віргінських островах. Так, 16,68% належать CliffPort Complex Ltd (кінцевий власник - латвієць Сергійс Нікітінс), 16,66% - BondWall Exrpess Ltd (кінцевий власник - латвійка Аліса Жівалова), 16,66% - BrightWill Industrial Ind (кінцевий власник - латвієць Андреіс Стамбуліді), 25% - Follberg Investment Ltd (кінцеві власники - громадяни Латвії Ігорс Твердовс та Вадімс Седановс).

Раніше власниками цих часток були громадяни Кіпру Деметріс Феллас і Ренос Мічалакі Янгоу (50% компанії Burgerville Holdings Limited) та Дякоу Грегоріс (100% компанії Follberg Investments Limited).

Окрім цього ще 25% компанії «Планбрідж лімітед», які і раніше залишається, в Adisson Trading Ltd (Беліз). Її бенефіціарним власником є громадянин Великої Британії Томас Адріан Девід Майлс.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3188
Читайте також
21.12.2018 16:16
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду