Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми

Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми

19 Грудня 2018
1184
19 Грудня 2018
10:35

Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми

1184
Заявки на участь у конкурсних програмах 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) прийматимуть до 12 квітня 2019 року.
Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми
Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ. 

За регламентом, учасниками Міжнародної конкурсної програми можуть стати ігрові повнометражні фільми високої художньої якості із глядацьким потенціалом і завершені після 1 січня 2018, які не мали прем’єри на території України на момент початку кінофестивалю у 2019 році.

До Національної конкурсної програми відбираються ігрові та неігрові повнометражні та короткометражні фільми всіх жанрів українського виробництва або копродукції з Україною, завершені після 1 січня 2018 року.  На 10-му ОМКФ з’явиться нова номінація - Приз глядацьких симпатій Національного конкурсу.

До участі у Конкурсі європейських документальних фільмів приймаються повнометражні документальні стрічки, що були вироблені повністю або у межах міжнародної копродукції (зі списком країн можна ознайомитися на сайті ОМКФ у розділі  «Регламент»).

Селекція фільмів у конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, в яку входить програмна дирекція кінофестивалю. Кожен фільм, що пройшов селекцію відбірковою комісією Одеського кінофестивалю, може брати участь лише в одній конкурсній програмі ОМКФ.

Для подачі заявки необхідно заповнити онлайн-форму, розміщену на офіційному сайті кінофестивалю, і надати всі зазначені в онлайн-формі матеріали до 24:00 (за Київським часом) 12 квітня 2019 року - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що 10-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 12-20 липня наступного року. 

Фото: прес-служба ОМКФ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1184
Читайте також
23.07.2018 16:30
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
2 527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду