Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)

Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)

18 Грудня 2018
3333
18 Грудня 2018
17:10

Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)

3333
Кіноринок очолила колишня PR-директорка Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) Катерина Звєздіна.
Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)
Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)

Про це Анна Мачух повідомила на фейсбук-сторінці Кіноринку. 

«Я залишаю позицію директора Кіноринку та дякую вам всім за чудові 5 Кіноринків, що ми провели разом! Ви всі неймовірні! Я бажаю вам успіхів, розвитку та процвітання! 

Новим директором Кіноринку стане Катерина Звєздіна. Я впевнена, що ваша співпраця із Катериною принесе новий виток розвитку українського Кіноринку!», – йдеться в дописі.

У коментарі «Детектору медіа» Анна Мачух зазначила, що продовжує роботу в команді ОМКФ у якості директора зі стратегічного розвитку Одеського міжнародного кінофестивалю та виконавчого директора Української кіноакадемії.

«Я продовжую роботу в якості директора зі стратегічного розвитку Одеського міжнародного кінофестивалю. В 2019 році відбудеться ювілейний 10-й ОМКФ, у нас багато планів і би хотіла більше уваги приділити кінофестивалю в цілому. Крім того, я залишаюсь виконавчим директором Української Кіноакадемії. Також, в 2019 році ми представимо наш новий проект про який ми уже раніше говорили, а саме он-лайн плафторму DzigaMDB – єдину базу даних для українського кінобізнесу», - пояснила вона. 

Нагадаємо, в листопаді цього року Катерина Звєздіна повідомила про те, що йде с посади PR-директора Одеського міжнародного кінофестивалю і Української кіноакадемії. Її місце зайняла Тетяна Власова, яка раніше обіймала аналогічну посаду на телеканалі ICTV. 

На фото - Анна Мачух

Фото: Фейсбук Анни Мачух

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду