detector.media
19.12.2018 10:35
Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми
Одеський кінофестиваль розпочав прийом заявок у конкурсні програми
Заявки на участь у конкурсних програмах 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) прийматимуть до 12 квітня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ. 

За регламентом, учасниками Міжнародної конкурсної програми можуть стати ігрові повнометражні фільми високої художньої якості із глядацьким потенціалом і завершені після 1 січня 2018, які не мали прем’єри на території України на момент початку кінофестивалю у 2019 році.

До Національної конкурсної програми відбираються ігрові та неігрові повнометражні та короткометражні фільми всіх жанрів українського виробництва або копродукції з Україною, завершені після 1 січня 2018 року.  На 10-му ОМКФ з’явиться нова номінація - Приз глядацьких симпатій Національного конкурсу.

До участі у Конкурсі європейських документальних фільмів приймаються повнометражні документальні стрічки, що були вироблені повністю або у межах міжнародної копродукції (зі списком країн можна ознайомитися на сайті ОМКФ у розділі  «Регламент»).

Селекція фільмів у конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, в яку входить програмна дирекція кінофестивалю. Кожен фільм, що пройшов селекцію відбірковою комісією Одеського кінофестивалю, може брати участь лише в одній конкурсній програмі ОМКФ.

Для подачі заявки необхідно заповнити онлайн-форму, розміщену на офіційному сайті кінофестивалю, і надати всі зазначені в онлайн-формі матеріали до 24:00 (за Київським часом) 12 квітня 2019 року - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що 10-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 12-20 липня наступного року. 

Фото: прес-служба ОМКФ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY