detector.media
07.12.2018 14:08
Вікторія Бурдукова залишає Новий канал
Вікторія Бурдукова залишає Новий канал
Директорка творчого об’єднання №1 прокоментувала своє рішення

Директорка творчого об’єднання №1 Нового каналу Вікторія Бурдукова на її сторінці у Фейсбуці заявила, що  «після 20 років праці під лого Н в кружечку настав час іти далі».

«Позаду створені відділи, проекти, досягнення, провали, радості та проблеми, – написала Вікторія Бурдукова. – Єдине, що не можу залишити за спиною – мої люди. Мої – знають, що вони мої, тому перераховувати не буду. Ну й полетіли далі. Попереду ще багато цікавого!»

В інтерв'ю для «Медіаняні» Бурдукова уточнила, що її рішення залишити канал не пов'язане напряму з «Трансформацією» медіахолдингу.

«Я ще з травня перебувала в стані… прийняття рішення, – розповіла директорка ТО. – Трансформація просто підштовхнула до цього. Я 20 років працюю на одному і тому ж підприємстві, живу Новим каналом, і, чесно кажучи, трошки втомилася. Хочеться спробувати щось ще».

Вікторія також підкреслила, що не планує заохочувати свою команду йти слідом за нею і навіть вмовляє їх залишатися працювати на каналі. За словами Бурдукової, наразі в неї є ідея одного проекту, яким вона займатиметься найближчим часом, а вже далі – говорити про співпрацю з різними людьми над різними проектами.

Останній робочий день Вікторії Бурдукової в якості директорки ТО№1 Нового каналу – 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, що у серпні стало відомо про те, що медіагрупа StarLightMedia запустила процес «Трансформації», в рамках якого планується перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру. Згодом в інтерв’ю для «Детектора медіа» Вікторія Бурдукова зізналася, що новина про «Трансформацію» медіахолдингу її дуже схвилювала.

Нагадаэмо також, що у вересни стало відомо, що Вікторія Бурдукова стала головою експертної ради Української телевізійної академії.

Фото: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY