Видання Varosh оновило дизайн і концепцію

Видання Varosh оновило дизайн і концепцію

28 Травня 2019
2146
28 Травня 2019
11:20

Видання Varosh оновило дизайн і концепцію

2146
Онлайн-медіа lifestyle-тематики Varosh оновило дизайн і концепцію, відтепер видання буде висвітлювати також суспільно-політичні теми.
Видання Varosh оновило дизайн і концепцію
Видання Varosh оновило дизайн і концепцію

Про це повідомляє прес-служба онлайн-журналу.

«Новий фокус видання буде не на "швидких новинах" та "хайпі", а на реформах, євроінтеграції й транскордонній співпраці, важливих проблемах та пошуку їхнього рішення, стратегіях розвитку, критичному мисленні та викриттю "фейків", тощо», – йдеться в повідомленні.

Шеф-редакторка Varosh Росана Тужанська розповіла, що видання планує стати відкритим майданчиком для обміну думками, а не «черговим новинним сайтом».

Перезавантаження видання Varosh відбувається в співпраці з ГО «Інститут центральноєвропейської стратегії» та виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Виданню вдалося залучити грантові кошти, які будуть використані для перезапуску онлайн-журналу та його розвитку протягом щонайменше шести місяців.

Онлайн-журнал Varosh стартував у 2012 році як путівник Закарпаттям та його містами, орієнтований на місцевих і на туристів, у тому числі з-за кордону. Зокрема, редакція планує адаптовувати окремі історії кількома мовами, а саме: англійською, угорською, словацькою та румунською.

Контент для проекту наразі готує п’ять людей, а також – фрілансери. Крім того, у Varosh залучили до перезавантаження видання команду інженерів, дизайнерів та фахівців з відеоконтенту.

Нагадаємо, Видавничий дім «Личности» повідомив, що з початку 2019 року змінив структуру власності, а також – про перезапуск журналу «Личности».

Фото: Varosh 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2146
Читайте також
16.11.2018 17:37
Детектор медіа
«Детектор медіа»
2 893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду