Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв

Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв

30 Жовтня 2018
3387
30 Жовтня 2018
14:02

Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв

3387
Народний депутат України Євген Мураєв повідомив, що пізно ввечері 29 жовтня на першому поверсі приміщення, де буде розташовано телеканал «Наш», відбулася пожежа
Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв
Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Учора о 22.10 на першому поверсі будівлі, в якому буде побудований телеканал «Наш», сталася чергова пожежа. На щастя, ніхто не постраждав. Пожежу загасили, наслідки усуваємо… А ми виметемо сміття, вичистимо, побудуємо нове та будемо жити», – написав Мураєв.

У своєму дописі він натякнув, що канал могли підпалити: «Очевидно, що країна стрімко котиться в 90-і і за рівнем життя, і за криміногенною обстановкою».

Нагадаємо, 15 жовтня політик, ведучий телеканалу NewsOne Євген Червоненко на своїй сторінці в Facebook розповів про пожежу в будівлі, де, за його словами, облаштовується новий телеканал Євгена Мураєва. На момент пожежі в приміщенні якраз проводився ремонт. Того ж дня про пожежу повідомив Мураєв.

24 жовтня канал «Наш» опублікував перші ролики у YouTube. Народний депутат Євген Мураєв, якого у ЗМІ називають власником цього ЗМІ, у коментарі «Детектору медіа» не підтвердив та не заперечив свою причетність до каналу.

«Я ж не веду ані комерційну, ані жодну іншу діяльність крім консультаційної та викладацької, - сказав він. – Все побачите, я людина відкрита, але все має бути вчасно. Усьому свій час. Чекати залишилося не довго… Є речі, в які я не втручаюся, є речі, де ми допомагаємо. Я дуже люблю людей талановитих, сміливих, справедливих і буду робити все, щоб в цій країні була дійсно свобода слова і незалежні засоби масової інформації».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3387
Читайте також
14.11.2018 12:51
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 905
25.10.2018 15:40
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
4 886
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Valeriy
1942 дн. тому
Добейтесь,чтоб показывали по кабельному.Народ не слышит вас,ведь спутник не у всех.Жаль,что не получилоссь в платформе "За життя",
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду