Канал «Наш» оприлюднив перші відео на YouTube

Канал «Наш» оприлюднив перші відео на YouTube

25 Жовтня 2018
4885
25 Жовтня 2018
15:40

Канал «Наш» оприлюднив перші відео на YouTube

4885
Новий телеканал «Наш» опублікував у YouTube три відеоролики. Народний депутат Євген Мураєв, якого у ЗМІ називають власником цього ЗМІ, поки що не коментує запуск каналу
Канал «Наш» оприлюднив перші відео на YouTube
Канал «Наш» оприлюднив перші відео на YouTube

Відеоролики з’явилися на «телеканалі Наш» 24 жовтня. Зокрема, на відео зображені двоє невідомих, які направили проектор на Київську міську державну адміністрацію. На будівлі, нібито, з’явився напис «Віталій, якої фірми бойлери порекомендуєте?», а потім – «Наш покаже!». У підписі до відео повідомляєтья, що це соціально-політична акція.

На каналі оприлюднені ще два відео – про таку ж акцію під будівлями Національного банку України («Скільки ще голів Національного банку втече з України?») та під будівлею Верховної Ради («Чому досі такі недоторкані?»).

Зазначимо, що 25 жовтня відео про ВР зникло зі сторінки каналу, а потім знову з'явилося.

Джерело «Детектора медіа» повідомляє, що власником каналу «Наш» є Євегн Мураєв. Джерело зазначає, що канал буде інформаційним і що його запуск відкладається через складнощі з поставкою обладнання.

У коментарі «Детектору медіа» Євген Мураєв не підтвердив та не заперечив свою причетність до каналу.

«Я ж не веду ані комерційну, ані жодну іншу діяльність крім консультаційної та викладацької, - сказав він. – Все побачите, я людина відкрита, але все має бути вчасно. Усьому свій час. Чекати залишилося не довго… Є речі, в які я не втручаюся, є речі, де ми допомагаємо. Я дуже люблю людей талановитих, сміливих, справедливих і буду робити все, щоб в цій країні була дійсно свобода слова і незалежні засоби масової інформації».

Зазначимо, що 25 жовтня на сторінці нардепа у Facebook  з’явилося повідомлення: «Совсем скоро #НАШ покажет». Він дав посилання на You-Tube-канал телеканалу.

Нагадаємо, 15 жовтня політик, ведучий телеканалу NewsOne Євген Червоненко на своїй сторінці в Facebook розповів про пожежу в будівлі, де, за його словами, облаштовується новий телеканал Євгена Мураєва. На момент пожежі в приміщенні якраз проводився ремонт.

Згодом Мураєв у коментарі «РБК Україна» підтвердив, що у приміщенні заводу обладнали студію нового каналу: «Так, тут знаходиться мій новий канал. Орендуємо приміщення, це колишні завод. Ми не знаємо, що сталося, але рукописи не горять».

Крім того, цього ж дня на сторінці Мураєва у Facebook з’явилося повідомлення про пожежу в будівлі.

Нагадаємо, що Євген Мураєв деякий час був власником телеканалу NewsOne, який пізніше перейшов до його батька – Володимира Мураєва. 27 серпня 2018 року останній передав 100% акцій каналу в управління Андрію Портнову строком на три роки.

5 жовтня власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став народний депутат від «Опозиційного блоку» Тарас Козак.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4885
Читайте також
29.08.2018 19:19
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
10 438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду