«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня

«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня

16 Липня 2018
2637
16 Липня 2018
12:40

«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня

2637
Стрічка українського режисера Сергія Лозниці про війну на Донбасі вийде в прокат 18 жовтня цього року. Дистриб’ютор – «Артхаус трафік».
«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня
«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня

Про це повідомив один із продюсерів стрічки, директор дистриб’юторської компанії «Артхаус трафік» Денис Іванов під час презентації на Літньому кіноринку 9-го Одеського кінофестивалю.

«Донбас» створювався у копродукції Німеччини, України, Нідерландів, Франції та Румунії. Стрічка стала одним із переможців Восьмого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно. Зйомки проходили цієї зими у Кривому Розі.

У ролях: Тамара Яценко, Людмила Смородіна, Олеся Жураковська, Борис Каморзін, Торстен Мертен, Сергій Руськін, Петро Панчук, Ірина Плесняєва, Жанна Лубгане, Вадим Добувський, Олександр Замураєв, Георгій Делієв, Валеріу Андрюце, Костянтин Ітунін, Валерій Антонюк, Ніна Антонова, Наталя Бузко, Сергій Колесов, Світлана Колесова, Сергій Сміян.

Синопсис: «На Донбасі відбувається гібридна війна з відкритим збройним конфліктом і масовими вбивствами та пограбуваннями за участі банд сепаратистів. На Донбасі війну називають миром, пропаганду висловлюють як істину, а ненависть проголошують любов’ю. Подорож Донбасом розгортає низку цікавих пригод, де гротеск і драма переплітаються мов життя і смерть».

Нагадаємо, світова прем’єра стрічки відбулася 9 травня на Каннському кінофестивалі. Фільм було нагороджено за найкращу режисуру програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю.

Українська прем’єра відбудеться на 9-му Одеському міжнародному кінофестивалі 18 липня. у позаконкурсній програмі «Фестиваль фестивалів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2637
Читайте також
27.09.2018 12:00
Ігор Грабович
для «Детектора медіа»
4 393
20.07.2018 10:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
4 693
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду