detector.media
16.07.2018 12:40
«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня
«Донбас» Сергія Лозниці вийде в український прокат 18 жовтня
Стрічка українського режисера Сергія Лозниці про війну на Донбасі вийде в прокат 18 жовтня цього року. Дистриб’ютор – «Артхаус трафік».

Про це повідомив один із продюсерів стрічки, директор дистриб’юторської компанії «Артхаус трафік» Денис Іванов під час презентації на Літньому кіноринку 9-го Одеського кінофестивалю.

«Донбас» створювався у копродукції Німеччини, України, Нідерландів, Франції та Румунії. Стрічка стала одним із переможців Восьмого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно. Зйомки проходили цієї зими у Кривому Розі.

У ролях: Тамара Яценко, Людмила Смородіна, Олеся Жураковська, Борис Каморзін, Торстен Мертен, Сергій Руськін, Петро Панчук, Ірина Плесняєва, Жанна Лубгане, Вадим Добувський, Олександр Замураєв, Георгій Делієв, Валеріу Андрюце, Костянтин Ітунін, Валерій Антонюк, Ніна Антонова, Наталя Бузко, Сергій Колесов, Світлана Колесова, Сергій Сміян.

Синопсис: «На Донбасі відбувається гібридна війна з відкритим збройним конфліктом і масовими вбивствами та пограбуваннями за участі банд сепаратистів. На Донбасі війну називають миром, пропаганду висловлюють як істину, а ненависть проголошують любов’ю. Подорож Донбасом розгортає низку цікавих пригод, де гротеск і драма переплітаються мов життя і смерть».

Нагадаємо, світова прем’єра стрічки відбулася 9 травня на Каннському кінофестивалі. Фільм було нагороджено за найкращу режисуру програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю.

Українська прем’єра відбудеться на 9-му Одеському міжнародному кінофестивалі 18 липня. у позаконкурсній програмі «Фестиваль фестивалів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY