Нацрада дозволила ретранслювати в Україні телеканал Spike

Нацрада дозволила ретранслювати в Україні телеканал Spike

26 Квітня 2018
3469
26 Квітня 2018
18:51

Нацрада дозволила ретранслювати в Україні телеканал Spike

3469
26 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала телеканал Spike до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.
Нацрада дозволила ретранслювати в Україні телеканал Spike
Нацрада дозволила ретранслювати в Україні телеканал Spike

Відтепер телеканал Spike дозволено ретранслювати в мережах українських провайдерів.

Канал додано до переліку за зверненням представника його правовласника – чеської компанії MTV Networks Europe.

Spike – телеканал розважальний кіноканал, що показує фільми переважно американського виробництва. Мова каналу – українська.

Член Нацради Сергій Костинський відзначив, що це один з небагатьох іноземних каналів, який уже має українську звукову доріжку.

Нагадаємо, що телеканал Spike входить до пулу каналів американської корпорації Viacom, дистрибутором яких в Україні виступає група «1+1 медіа». Загалом «1+1 медіа» дистрибутує такі українські та іноземні телеканали: «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді», «Уніан ТБ», 1+1 International, «Квартал TV», Paramount Comedy, Bolt, Star Cinema, Star Family, Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr, Spike, VH1, VH1 Classic, MTV, MTV Live HD, MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits. Spike – єдиний з пулу іноземних каналів у дистрибуційному пакеті «1+1 медіа» не входив до Переліку іноземних каналів, затвердженого Нацрадою.

27 грудня 2017 року Нацрада планувала додати до Переліку іноземних програм телеканали «В гостях у сказки» і Spike. Однак член Нацради Сергій Костинський запропонував відкласти розгляд звернення правовласника телеканалу Spike, щоб детальніше проаналізувати це питання. А за додавання до переліку телеканалу «В гостях у сказки» проголосували лише двоє членів Нацради, тож рішення на набрало достатньої кількості голосів. Перед тим на попередньому засіданні за пропозицією члена Нацради Олега Черниша Нацрада перенесла на тиждень розгляд звернення правовласника каналу «В гостях у сказки».

Після внесених 26 квітня змін Перелік іноземних програм, дозволених до ретрансляції в мережах українських провайдерів, налічує 175 телеканалів.

Нагадаємо, 1 березня Нацрада додала до Переліку іноземних програм три нові телеканали – Sophia TV, Silence TV і Epic Drama. 12 квітня Нацрада додала до Переліку нідерландський еротичний канал Blue Hustler.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3469
Читайте також
21.02.2019 16:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 749
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду