Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab

Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab

19 Вересня 2017
4758
19 Вересня 2017
12:57

Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab

4758
Офіційне відкриття завершилося підписанням першого контракту між Dentsu Aegis Network і Starlight Media
Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab
Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab

Група Dentsu Aegis Network під час проведення 8-ї конференції Future Lab оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab. Офіційне відкриття відбулося за участю Michael Iskas, Global President The Story Lab, і завершилося підписанням першого контракту між Dentsu Aegis Network і Starlight Media.

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі Dentsu Aegis Network Ukraine.

На глобальному рівні The Story Lab інвестує в розробку, виробництво і дистрибуцію преміального контенту, цікавого глядачам, рекламодавцям і телеканалам. Проект запущений вже в 22 країнах, включаючи США, Мексику, Іспанію, Італію, Китай, Великобританію, Францію, Нідерланди, Австралію, Індію, Бразилію, Німеччину, Польщу. Наступним пріоритетним напрямком стала Україна.

У The Story об'єднується глибинна аналітика інтересів глядачів, цінностей брендів з розробками креативних команд, йдеться в повідомленні. В результаті створюються історії, близькі і зрозумілі цільовим аудиторіям, здатні привернути й утримати їх увагу. А релевантні медійні формати, інноваційні ідеї та реалізація кращими продюсерськими командами дозволяє брендам органічно вживатися в історії і голови споживачів.

The Lab інвестує в преміальний розважальний контент, об'єднуючи інтереси всіх чотирьох ключових сторін: цільових аудиторій, брендів, власників медіа та продюсерів. Продуктом такого партнерства є ТВ & Digital формати, що успішно дистриб’ютуються на глобальні ринки.

«Уже кілька років ми в групі уважно стежили за прогресом контент-бізнесу як наших мережевих колег, так і глобального ринку загалом, - коментує CEO Amplifi Ukraine Юлія Карпушина. - Контент - тема гаряча і приваблює все більше нових гравців, включаючи таких технологічних мейджерів як Facebook і Apple. І як тільки запити наших українських клієнтів на інноваційні тематичні рішення набрали критичну масу, незважаючи на стримуючу економічну ситуацію, ми вирішили запустити The Story Lab в Україні. Ми натхнені цим бізнесом! Будучи лідерами комунікаційного ринку, ми багато знаємо про споживачів, їх інтереси і поведінкові патерни, глибоко розуміємо цінності і завдання брендів, цілі та бар'єри наших медійних партнерів. Створюючи партнерства Брендів, Медіа і продюсерів, будуючи мости спільних інтересів, ми будемо обирати і створювати такі тематичні рішення, які будуть здатні надійно оселитися в серцях людей. І я щаслива, що наш шлях ми почали разом з дивовижними командами Film.UA Group і StarLight Media».

«Україна - країна з досить сильним і конкурентним ринком контенту. Телевізійні групи адаптують світові формати на дуже високому рівні, і телеглядач звик до якісного продукту, - вважає Managing director The Story Lab Ukraine Ілля Ржондковський. - Попит на контент зростає з кожним роком, а тим більше на «свіжий» якісний продукт. Як інноваційна компанія ми хочемо стати вагомим партнером і для телегруп, і для наших клієнтів, пропонуючи нові спільні рішення, в результаті яких всі досягнуть відмінних результатів».

«Дуже вірю в таланти українських продюсерів, сценаристів, режисерів, ТВ-менеджерів, а також в глобальну релевантність їх знань і умінь, - наголошує Сontent & development director The Story Lab Ukraine Павло Черепін. - Тут вміють робити якісний контент. Якісний контент, в свою чергу, вміє робити рейтинги. А вже рейтинги вміють перетворювати складні комунікаційні завдання на успішні у всіх сенсах проекти. The Story Lab - це про трьох китів, на яких стоять круті ТВ-історії: математику, баланс і ідеї».

Довідка:

Dentsu Aegis Network Ukraine представляє інтереси одного з найбільших світових рекламних холдингів, який був створений в результаті злиття рекламних світових гігантів Dentsu Inc. і Aegis Group plc. Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції, за результатами 2016 року є комунікаційною групою №1 в Україні.

До складу холдингу входять медіа-агенції повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, digital-агентство AdProIsobar, агентство із зовнішньої реклами Posterscope Ukraine. Стратегічні партнери Dentsu Aegis Network Ukraine - PR-агентство PointeR Agency, агентство з розміщення реклами в пресі Media Press, агентство UMG (Universal Media Group), що спеціалізується на плануванні і розміщенні реклами на радіостанціях України.

Amplifi Ukraine є підрозділом Dentsu Aegis Network Ukraine з управління медіаінвестиції. Створено в 2016 році з метою розвитку програматики баїнгу, напрямку контенту, централізованого управління медіаінвестиції клієнтів і зміцнення партнерських відносин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду