detector.media
19.09.2017 12:57
Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab
Група Dentsu Aegis Network оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab
Офіційне відкриття завершилося підписанням першого контракту між Dentsu Aegis Network і Starlight Media

Група Dentsu Aegis Network під час проведення 8-ї конференції Future Lab оголосила про запуск в Україні нового бізнес-підрозділу - The Story Lab. Офіційне відкриття відбулося за участю Michael Iskas, Global President The Story Lab, і завершилося підписанням першого контракту між Dentsu Aegis Network і Starlight Media.

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі Dentsu Aegis Network Ukraine.

На глобальному рівні The Story Lab інвестує в розробку, виробництво і дистрибуцію преміального контенту, цікавого глядачам, рекламодавцям і телеканалам. Проект запущений вже в 22 країнах, включаючи США, Мексику, Іспанію, Італію, Китай, Великобританію, Францію, Нідерланди, Австралію, Індію, Бразилію, Німеччину, Польщу. Наступним пріоритетним напрямком стала Україна.

У The Story об'єднується глибинна аналітика інтересів глядачів, цінностей брендів з розробками креативних команд, йдеться в повідомленні. В результаті створюються історії, близькі і зрозумілі цільовим аудиторіям, здатні привернути й утримати їх увагу. А релевантні медійні формати, інноваційні ідеї та реалізація кращими продюсерськими командами дозволяє брендам органічно вживатися в історії і голови споживачів.

The Lab інвестує в преміальний розважальний контент, об'єднуючи інтереси всіх чотирьох ключових сторін: цільових аудиторій, брендів, власників медіа та продюсерів. Продуктом такого партнерства є ТВ & Digital формати, що успішно дистриб’ютуються на глобальні ринки.

«Уже кілька років ми в групі уважно стежили за прогресом контент-бізнесу як наших мережевих колег, так і глобального ринку загалом, - коментує CEO Amplifi Ukraine Юлія Карпушина. - Контент - тема гаряча і приваблює все більше нових гравців, включаючи таких технологічних мейджерів як Facebook і Apple. І як тільки запити наших українських клієнтів на інноваційні тематичні рішення набрали критичну масу, незважаючи на стримуючу економічну ситуацію, ми вирішили запустити The Story Lab в Україні. Ми натхнені цим бізнесом! Будучи лідерами комунікаційного ринку, ми багато знаємо про споживачів, їх інтереси і поведінкові патерни, глибоко розуміємо цінності і завдання брендів, цілі та бар'єри наших медійних партнерів. Створюючи партнерства Брендів, Медіа і продюсерів, будуючи мости спільних інтересів, ми будемо обирати і створювати такі тематичні рішення, які будуть здатні надійно оселитися в серцях людей. І я щаслива, що наш шлях ми почали разом з дивовижними командами Film.UA Group і StarLight Media».

«Україна - країна з досить сильним і конкурентним ринком контенту. Телевізійні групи адаптують світові формати на дуже високому рівні, і телеглядач звик до якісного продукту, - вважає Managing director The Story Lab Ukraine Ілля Ржондковський. - Попит на контент зростає з кожним роком, а тим більше на «свіжий» якісний продукт. Як інноваційна компанія ми хочемо стати вагомим партнером і для телегруп, і для наших клієнтів, пропонуючи нові спільні рішення, в результаті яких всі досягнуть відмінних результатів».

«Дуже вірю в таланти українських продюсерів, сценаристів, режисерів, ТВ-менеджерів, а також в глобальну релевантність їх знань і умінь, - наголошує Сontent & development director The Story Lab Ukraine Павло Черепін. - Тут вміють робити якісний контент. Якісний контент, в свою чергу, вміє робити рейтинги. А вже рейтинги вміють перетворювати складні комунікаційні завдання на успішні у всіх сенсах проекти. The Story Lab - це про трьох китів, на яких стоять круті ТВ-історії: математику, баланс і ідеї».

Довідка:

Dentsu Aegis Network Ukraine представляє інтереси одного з найбільших світових рекламних холдингів, який був створений в результаті злиття рекламних світових гігантів Dentsu Inc. і Aegis Group plc. Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції, за результатами 2016 року є комунікаційною групою №1 в Україні.

До складу холдингу входять медіа-агенції повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, digital-агентство AdProIsobar, агентство із зовнішньої реклами Posterscope Ukraine. Стратегічні партнери Dentsu Aegis Network Ukraine - PR-агентство PointeR Agency, агентство з розміщення реклами в пресі Media Press, агентство UMG (Universal Media Group), що спеціалізується на плануванні і розміщенні реклами на радіостанціях України.

Amplifi Ukraine є підрозділом Dentsu Aegis Network Ukraine з управління медіаінвестиції. Створено в 2016 році з метою розвитку програматики баїнгу, напрямку контенту, централізованого управління медіаінвестиції клієнтів і зміцнення партнерських відносин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY