Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова

Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова

5 Вересня 2017
16381
5 Вересня 2017
18:16

Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова

16381
Генеральним директором Прямого каналу замість Олександра Бутка було призначено Євгенію Захарову. Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба каналу.
Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова
Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова

«В першу чергу, я хочу подякувати Олександрові Васильовичу Бутку за його роботу. Я знаю, як йому було нелегко багато років утримувати канал в прекрасному стані. Я дуже ціную його високий рівень менеджменту і його людські якості. Але все тече, все змінюється. Час іти далі. Тому... Я радий представити медіагромадськості нового генерального директора Прямого каналу – Євгенію Захарову. Для мене це велика честь і радість – передача керування таким складним творчим колективом, як телеканал, такій професійній людині», - прокоментував власник Прямого каналу Володимир Макеєнко.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Олександра Бутка, але він сказав, що перебуває за кордоном і не може розмовляти.

Нагадаємо, Євгенія Захарова почала працювати на Прямому каналі (тоді ще - Tonis) на початку 2017 року на посаді креативного продюсера. До команди мовника вона приєдналася разом з генеральним продюсером Олексієм Семеновим та телеведучими Євгенієм Кисельовим і Матвієм Ганапольським під час купівлі Володимиром Макеєнком Tonis.

Раніше Євгенія Захарова разом з Олексієм Семеновим працювали на NewsOne, а ще раніше - на каналі «112 Україна».

Олександр Бутко був призначений генеральним директором телеканалу Tonis у вересні 2011 року, після того, як власником каналу перестав бути Володимир Костерін. Тоді Tonis почав вказувати кінцевим бенефіціарним власником громадянина Чехії Петра Зіку, але на ринку канал пов'язували з Олександром Януковичем.

Фото: Павло Шевчук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16381
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор Орущак
205 дн. тому
Скажіть хтось будь-ласка: а футболіст нашої національної збірної України Богдан Бутко та ведуча Марафону Новин Ольга Бутко є його рідна сестра? А тут згадуваний Олександр Васильович Бутко є теж з тих Бутків? А вони всі живуть у Києві та походять родом із Києва? Чому Богдан Бутко вже не грає за нашу збірну України?
Світлана
2214 дн. тому
Згодна з Анною! Немає довіри до нього, Він зневажливо себе веде!
Анна
2338 дн. тому
Зря вы взяли на канал М.Ганапольского !!! От его грубости уже тошнит.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду