Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко

Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко

12 Березня 2017
5480
12 Березня 2017
19:49

Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко

5480
Колишній генеральний продюсер телеканалу NewsOne Олексій Семенов днями зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс». Цю інформацію, отриману «Детектором медіа» з власних джерел, підтвердив генеральний директор каналу «Тоніс» Олександр Бутко.
Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко
Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко

«Так, я підтверджую, що Семенов зустрічався з колективом каналу “Тоніс”. Я раніше говорив, що ми були колись давно знайомі, і що канал перебуває у пошуках інвестора. Тому ми зустрілися і вирішили, що нам спільно буде легше шукати інвестора. Посиділи-поговорили.

(На цій зустрічі. – ДМ) всі були – всі, хто був на робочому місці, всі підійшли. Відбулася дружня розмова, яка ще нічого не означає. Олексій ще не в статусі, але йому захотілося подивитися людям в очі, зрозуміти, чи колектив готовий до співпраці, до якихось наступних етапів. Мені здається, було взаємне задоволення – і Олексія, і колективу», – прокоментував Олександр Бутко.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Олексія Семенова.

Нагадаємо, 9 січня генеральний продюсер каналу NewsOne Олексій Семенов в своєму фейсбуці заявив, що залишає канал разом з двома ведучими – Матвієм Ганапольським і Євгенієм Кисельовим. З власником каналу Євгеном Мураєвим тоді не вдалося зв'язатися, а Олексій Семенов утримувався від коментарів, повідомивши, що «перебуває в переговорному процесі». На ринку виникло кілька версій того, куди йде Семенов – джерела «ДМ» повідомили, що це буде телеканал «Тоніс». Існує також кілька версій того, хто буде інвестувати в цей канал: називалися люди, наближені до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, або близькі до Президента Петра Порошенка, третя версія припускає участь у цьому проекті народного депутата Віталія Хомутинніка.

Нагадаємо також, що в раніше в ЗМІ телеканал «Тоніс» часто пов'язували з сином колишнього президента Януковича Олександром. Минулого року телеканал змінив структуру власності, і по суті, викупив сам себе у власника, чеського громадянина Петра Зікі. Тепер, відповідно до закону, телеканал повинен протягом року продати викуплену у попереднього власника частку.

На фото – Олександр Бутко

Фото: Павло Довгань

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5480
Читайте також
22.04.2017 12:05
Вадим Лубчак, Анна Шеремет, фото Руслана Канюки, «День»
3 204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду