З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО

З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО

29 Травня 2017
3642
29 Травня 2017
11:35

З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО

3642
«MMI Україна», що відстежує провідні суб’єкти рекламно-медійного ринку, виключила зі свого дослідження непідконтрольні Україні території
З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО
З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО

Про це повідомляється в релізі УАМБ.

Марина Костроміна, Head of Media and Digital Research Division компанії «Kantar TNS в Україні» зазначила, що проводити дослідження на цих територіях неможливо.

«Територія ОРДЛО на сьогодні – непідконтрольна частина України, на якій ведуться бойові дії. Проводити на ній дослідження неможливо. Рішення про виключення ОРДЛО ― це крок до підвищення якості рекламної валюти на ринку. "Kantar TNS в Україні" рекомендує передплатникам дослідження використовувати процентний розподіл при аналізі даних в динаміці 2016-2017 років і не спиратися на показники в тисячах. Зміни в абсолютних показниках в більшій мірі обумовлені коригуванням методології – актуалізацією генеральної сукупності, і це може ввести в оману рекламодавця», – сказала пані Костроміна.

УАМБ повідомляє, що інші медіа також час від часу розглядають виключення непідконтрольних Україні територій зі своїх досліджень.

«Так, в 2016 році в публічному полі велася дискусія про виключення ОРДЛО з дослідження телеперегляду від Nielsen Україна, проте поки цього не сталося. Дослідження аудиторії українських радіостанцій уже кілька років не охоплює території АРК і ОРДЛО», – йдеться в релізі.

Передплатниками проекту MMI є провідні суб’єкти рекламно-медійного ринку: рекламні агентства, рекламодавці і медіакомпанії.

Нагадаємо, Українська асоціація медіа бізнесу за сприяння проекту «У-Медіа» розпочала реалізацію проекту «Медіа карта преси-2016». Протягом чотирьох місяців асоціація буде збирати та узагальнювати інформацію про діючі вітчизняні друковані ЗМІ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду