detector.media
29.05.2017 11:35
З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО
З маркетингового дослідження «MMI Україна» виключена територія ОРДЛО
«MMI Україна», що відстежує провідні суб’єкти рекламно-медійного ринку, виключила зі свого дослідження непідконтрольні Україні території

Про це повідомляється в релізі УАМБ.

Марина Костроміна, Head of Media and Digital Research Division компанії «Kantar TNS в Україні» зазначила, що проводити дослідження на цих територіях неможливо.

«Територія ОРДЛО на сьогодні – непідконтрольна частина України, на якій ведуться бойові дії. Проводити на ній дослідження неможливо. Рішення про виключення ОРДЛО ― це крок до підвищення якості рекламної валюти на ринку. "Kantar TNS в Україні" рекомендує передплатникам дослідження використовувати процентний розподіл при аналізі даних в динаміці 2016-2017 років і не спиратися на показники в тисячах. Зміни в абсолютних показниках в більшій мірі обумовлені коригуванням методології – актуалізацією генеральної сукупності, і це може ввести в оману рекламодавця», – сказала пані Костроміна.

УАМБ повідомляє, що інші медіа також час від часу розглядають виключення непідконтрольних Україні територій зі своїх досліджень.

«Так, в 2016 році в публічному полі велася дискусія про виключення ОРДЛО з дослідження телеперегляду від Nielsen Україна, проте поки цього не сталося. Дослідження аудиторії українських радіостанцій уже кілька років не охоплює території АРК і ОРДЛО», – йдеться в релізі.

Передплатниками проекту MMI є провідні суб’єкти рекламно-медійного ринку: рекламні агентства, рекламодавці і медіакомпанії.

Нагадаємо, Українська асоціація медіа бізнесу за сприяння проекту «У-Медіа» розпочала реалізацію проекту «Медіа карта преси-2016». Протягом чотирьох місяців асоціація буде збирати та узагальнювати інформацію про діючі вітчизняні друковані ЗМІ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY