Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності

Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності

26 Жовтня 2016
3115
26 Жовтня 2016
18:16

Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності

3115
За останніми даними Nielson Ukraine, активність топ-категорій реклами за 9 місяців цього року на телеринку виросла на 12% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Категорія «Ліки», як і раніше, утримує першу позицію
Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності
Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначено в релізі, ліки, як і раніше, утримують першу позицію, зміцнюючи лідерство 14% -м зростанням.

«Категорія «Алкоголь» зміцнилася на 1% завдяки сезонному підвищенню попиту і підтримки пивних брендів: у вересні лідером категорії став «Оболонь». Категорія «Зв'язок» має досить амбівалентні показники: незважаючи на те, що оператори мобільного зв'язку підтримують свої тарифи, і сама категорія виросла на 6%, категорія опустилася по рейтингу на 1 пункт», - зазначено компанією.

Як повідомляється, серед рекламодавців спостерігається певна стабілізація і нарощування рівня активності, «який був втрачений в попередніх роках».

«Danone істотно зміцнив позицію і продемонстрував збільшення активності на 204%, тим самим придбав 31-у позицію в рейтингу. У лідери увійшов Beiersdorf, який піднявся на 12 позицій рейтингу за рахунок сильної рекламної підтримки бренду Nivea. Другий рік поспіль Nestle & L'Oreal - незмінний лідер. Слідом йде P & G, збільшивши свою активність на 22%. У локальних рекламодавців Farmak і Укрнафта також спостерігаються позитивні зміни: третє і четверте місця рейтингу телевізійної активності були впевнено зайняті ними у відповідному порядку», – наводить дані компанія.

«Порівнюючи Тб-активність цього року з аналогічним періодом минулого, стане помітно, що її обсяги істотно збільшилися практично на всіх тижнях. Збільшення активності при скороченні доступного інвентарю викликало, в свою чергу, зростання заповнюваності рекламних блоків. На більшості каналів, особливо на топових, прогнозується високий Sold Out до кінця цього року», - оцінила ситуацію Марія Величко, Strategist Vizeum Ukraine.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3115
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду