«1+1 медіа» не може закрити транзакцію з придбання Viasat

«1+1 медіа» не може закрити транзакцію з придбання Viasat

18 Серпня 2016
3291
18 Серпня 2016
13:38

«1+1 медіа» не може закрити транзакцію з придбання Viasat

3291
Медіагрупа «1+1 медіа» не може закрити транзакцію з придбання супутникової платформи Viasat (ТОВ «Віжн ТБ»), оскільки не отримала дозвіл Антимонопольного комітету України. Про це на прес-сніданку 18 серпня повідомив виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук, відповідаючи на запитання «Детектора медіа».
«1+1 медіа» не може закрити транзакцію з придбання Viasat
«1+1 медіа» не може закрити транзакцію з придбання Viasat

«Транзакція не закрита. Ми підписали договір на початку березня. Але ми досі не отримали дозвіл АМКУ на завершення транзакції. На днях у нас з АМКУ буде чергова зустріч. Прогнозувати, коли угода буде завершена, наразі складно. Але ми досі маємо великий інтерес до бізнесу Viasat», - сказав пан Пахольчук.

Нагадаємо, ТОВ «Віжн ТБ» (працює під торговою маркою Viasat) є першим в Україні ліцензійним провайдером платного супутникового телебачення. З 2008 до 2016 року компанія належала шведському медіахолдингу Modern Times Group (MTG).

1 березня 2016 року група «1+1 медіа» Ігоря Коломойського оголосила про завершення перемовин зі шведським медіахолдингом MTG щодо купівлі бізнесів «Viasat Україна». Угода між компаніями буде завершена після перевірки й отримання дозволу Антимонопольного комітету.

За даними єдиного державного реєстру, юридично власники ТОВ «Віжн ТБ» поки що не змінилися: компанія належить київському ТОВ «Солюшнс», власниками якого є шведські компанії Viastrong Holding AB (99%) і MTG Broadcasting AB (1%).

З квітня 2016 року керівником компанії є Світлана Міщенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3291
Читайте також
11.07.2016 14:50
«Детектор медіа»
1 286
15.06.2016 20:15
«Детектор медіа»
2 272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду