На «2+2» стартує проект «Зброя»

На «2+2» стартує проект «Зброя»

16 Жовтня 2015
2446
16 Жовтня 2015
17:39

На «2+2» стартує проект «Зброя»

2446
На «2+2» стартує проект «Зброя»
На «2+2» стартує проект «Зброя»

У неділю, 18 жовтня, на каналі «2+2» відбудеться прем'єра програми «Зброя», яка познайомить глядачів з кращими зразками вітчизняної та зарубіжної військової техніки. Про це повідомляє прес-служба каналу «2+2».

 

Проект вийде в ефірі о 16.10.

 

Ведучий програми - волонтер Василь Вороновський.

 

Кожен випуск «Зброї» буде тематичним, присвяченим якомусь одному виду озброєнь.  У перших випусках ведучий познайомить глядачів з різними моделями снайперських гвинтівок, пістолетів, танків, БМП, БТР. Щоразу глядачів «2+2» чекає цікава розповідь про історію конкретного виду зброї, аналіз переваг і недоліків різних моделей, експерта оцінка тих зразків, які постачаються на озброєння нашої армії.

 

Також ведучий разом з експертами зброярської справи проведе «польові випробування» моделей зброї, виробником яких є Україна, або які користуються найбільшою довірою серед бійців у зоні АТО.

 

Нагадаємо, 14 жовтня на каналі «2+2» стартував новий, третій сезон військово-патріотичного ток-шоу «Хоробрі серця» в оновленому форматі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду