На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)

На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)

6 Жовтня 2015
3376
6 Жовтня 2015
19:17

На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)

3376
На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)
На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)

14 жовтня, у День захисника України, на каналі «2+2» стартує новий, третій сезон військово-патріотичного ток-шоу «Хоробрі серця» в оновленому форматі. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

Програма вийде в ефірі о 16.25.

 

Перший у новому сезоні випуск програми «Хоробрі серця» буде присвячений українським артилеристам, що знаходяться в зоні АТО.

 

Програму «Хоробрі серця» на замовлення телеканалу «2+2» виробляє Департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка. Хронометраж кожної програми - дві години.

 

«У студії програми "Хоробрі серця" ми продовжуємо говорити про справжніх героїв, їх долі та героїчні подвиги кожного. Але у новому сезоні ми вирішили скласти всі історії в одну велику розповідь. Такий собі експеримент - у годинному фільмі ми розповімо про окремий рід військ з різних позицій у зоні АТО, різних батальйонів. Наші журналісти побували в найгарячіших точках на мапі України, знайшли бійців та командирів, які вже стали легендами. Крім того до зйомок  фільму долучився Ахтем Сеїтаблаєв», - сказав Максим Шиленко.

 

Показ ток-шоу відбудеться також о 14.00 у неділю, 18 жовтня. Тема випуску програми - «Танкісти».

 

Нагадаємо, військово-патріотичне ток-шоу «Хоробрі серця»  з вересня по грудень 2014 року виходило на каналі «1+1». У січні стало відомо, що ток-шоу переїжджає на «2+2».

 

Як писала «Детектор медіа», рейтингові показники «Хоробрих сердець» поступово знижувалися. У середньому проект мав частку 8,95% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна», а це нижче середньої частки каналу «1+1».

 

Другий сезон програми «Хоробрі серця» вийшов в ефірі каналу «2+2» 15 квітня, о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду