detector.media
06.10.2015 19:17
На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)
На каналі «2+2» стартує оновлена програма «Хоробрі серця» (ДОПОВНЕНО)

14 жовтня, у День захисника України, на каналі «2+2» стартує новий, третій сезон військово-патріотичного ток-шоу «Хоробрі серця» в оновленому форматі. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

Програма вийде в ефірі о 16.25.

 

Перший у новому сезоні випуск програми «Хоробрі серця» буде присвячений українським артилеристам, що знаходяться в зоні АТО.

 

Програму «Хоробрі серця» на замовлення телеканалу «2+2» виробляє Департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка. Хронометраж кожної програми - дві години.

 

«У студії програми "Хоробрі серця" ми продовжуємо говорити про справжніх героїв, їх долі та героїчні подвиги кожного. Але у новому сезоні ми вирішили скласти всі історії в одну велику розповідь. Такий собі експеримент - у годинному фільмі ми розповімо про окремий рід військ з різних позицій у зоні АТО, різних батальйонів. Наші журналісти побували в найгарячіших точках на мапі України, знайшли бійців та командирів, які вже стали легендами. Крім того до зйомок  фільму долучився Ахтем Сеїтаблаєв», - сказав Максим Шиленко.

 

Показ ток-шоу відбудеться також о 14.00 у неділю, 18 жовтня. Тема випуску програми - «Танкісти».

 

Нагадаємо, військово-патріотичне ток-шоу «Хоробрі серця»  з вересня по грудень 2014 року виходило на каналі «1+1». У січні стало відомо, що ток-шоу переїжджає на «2+2».

 

Як писала «Детектор медіа», рейтингові показники «Хоробрих сердець» поступово знижувалися. У середньому проект мав частку 8,95% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна», а це нижче середньої частки каналу «1+1».

 

Другий сезон програми «Хоробрі серця» вийшов в ефірі каналу «2+2» 15 квітня, о 21.30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY