На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»

На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»

15 Квітня 2015
3201
15 Квітня 2015
15:07

На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»

3201
На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»
На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»

Сьогодні, 15 квітня, о 21.30 в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем'єра нового сезону ток-шоу про війну «Хоробрі серця», яку веде український актор та кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме в більш ранньому слоті, ніж повідомлялося раніше

 

Тема першого випуску нового сезону програми - «Дебальцеве: урок мужності».

 

«Журналісти та гості в студії спробують розібратися, чому для України був важливим кожен день, який її захисники змогли протриматися в Дебальцевому. Як героїчна стійкість наших солдатів посилила переговорну позицію українського президента на зустрічі в Мінську? Наскільки вірно було сплановано і організовано виведення військ з Дебальцевого? Чому добре укріплений плацдарм залишили, і наші війська ледь не опинилися в котлі?», - анонсує ефір прес-служба.

 

Двогодинні випуски «Хоробрих сердець» на «2+2» виходитимуть щосереди. Творці програми анонсують у новому сезоні більше інформаційно-аналітичних сюжетів, експертних оцінок, розгорнутих дискусій про події на сході України.

 

Нагадаємо, військово-патріотичне ток-шоу «Хоробрі серця»  виробляє Департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка. З вересня по грудень 2014 року програма  виходила на каналі «1+1». У січні стало відомо, що ток-шоу переїжджає на «2+2».

 

Пан Шиленко назвав перехід проекту «Хоробрі серця» на «чоловічий» канал холдингу «2+2» «досить символічним». «Він ніби показує, що час лірики минув, починається справжня, жорстка, чоловіча розмова. Влада повинна навчитися розмовляти з суспільством на рівних, говорити правду, а не надсилати «переможні релізи» на тлі тисяч загиблих», - вважає керівник департаменту.

 

Як писала «Детектор медіа», рейтингові показники «Хоробрих сердець» поступово знижувалися. У середньому проект мав частку 8,95% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна», а це нижче середньої частки каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду