Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі

Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі

2 Жовтня 2015
2575
2 Жовтня 2015
14:19

Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі

2575
Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі
Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі

Телеканал іномовлення Ukraine Today, що входить до групи «1+1 медіа», запустив ток-шоу ViewPoint, присвячене поточним подіям в Україні та Східній Європі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нове англомовне щоденне ток-шоу ViewPoint стартувало в ефірі Ukraine Today 28 вересня. За форматом - це динамічна розмова тет-а-тет журналіста з гостем. Стартова тривалість - 10 хвилин, у майбутньому планується збільшити хронометраж удвічі. До участі у ViewPoint запрошуються українські та закордонні експерти, представники бізнесу, урядовці, знаменитості.

 

Тематика розмов - експертна оцінка актуальних процесів і подій в Україні, регіоні Центрально-Східної Європи, міжнародних подій, які впливають на регіон.

 

Ток-шоу ведуть Володимир Сологуб і Тамара Розован.

 

Гостем першого випуску став Дмитро Кулеба, посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України.

 

«Я неймовірно рада тій рішучості, з якою наші журналісти Володимир Сологуб і Тамара Розован підійшли до участі в цьому проекті, - каже генеральній продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова. - Ще рік тому мені важко було уявити їх у такій ролі, але сьогодні це вже сформовані і цікаві співрозмовники, готові глибоко і вдумливо аналізувати події разом з експертами та гостями ViewPoint. На загал, наша нова програма - це внесок у спільну справу пошуку Україною свого унікального місця у глобальному світі».

 

Нагадаємо, Ukraine Today - мультиплатформний телеканал для міжнародної аудиторії, презентований у серпні 2014 року, який веде цілодобове інформаційне мовлення англійською мовою.

 

Канал мовить із супутника HotBird, а також у кабельних мережах Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Іспанії та Великої Британії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду